EVIL INVADERS: “Pulses of Pleasure”

Προ διετίας που είδα live τους Evil Invaders, έβγαλα το συμπέρασμα ότι υπάρχει μέλλον για αυτήν την μπάντα και ότι δεν μασάνε τα λόγια τους.

Ιδού λοιπόν το πρώτο τους full lenght με το οποίο κάνουν σεφτέ το 2015, εν ονόματι “Pulses of Pleasure” και με άφησε άφωνο!

Επηρεασμένοι από την old school Heavy-Speed Metal σχολή του παρελθόντος και διαθέσεις που έχουν οι μεγάλες της Speed-Thrash Metal σχολής, οι κύριοι καταθέτουν ψυχή και σώμα και βαράνε ανελέητα σε κάθε νότα του δίσκου.

Το όνομα του συγκροτήματος τσιμπημένο από το γνωστό κομμάτι των καναδών Razor και το ποιόν τους φαίνεται από το πρώτο κιόλας κομμάτι του δίσκου “Fast, Loud n’ Rude” το οποίο αντικατοπτρίζει στο 100% τους Evil Invaders.

Ταχύτητες που εξουθενώνουν κάθε σβέρκο με Speed Metal riff-άρες οι οποίες εναλλάσσονται πολλές φορές με το συναίσθημα, τις μελωδίες και τον ρομαντισμό των 80’s δίνοντας μια έντονη δυναμική στον δίσκο. Όλο αυτό πλαισιώνεται με τα σουβλερά ψηλά φωνητικά και την πεντακάθαρη παραγωγή του δίνοντας ένα ώριμο αποτέλεσμα παντελονάτου Speed Metal.

Και επειδή έχουμε ξεχάσει, μέσα σε όλες τις μοντερνιές που κυκλοφορούν, τι εστί Heavy-Speed Metal, αγοράστε το οπωσδήποτε!

416

Avatar photo
About Αντώνης Ξενάκης 240 Articles
Σαββατογεννημένος της 13ης Ιουλίου του 1985 στην Αθήνα, με πρώτο συναυλιακό βίωμα περίπου το 1992 στην Σφεντόνα με Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λία Βίσση και Γιάννη Μηλιώκα, έπεσε στον σκληρό ήχο σε ηλικία 11 ετών αγοράζοντας το "The Number Of The Beast" των Iron Maiden. Έκτοτε ψάχτηκε αρκετά στον σκληρό ήχο, ταυτίστηκε μαζί του και τα τελευταία χρόνια τον υπηρετεί ενεργά ως συντάκτης του Rockway.gr, παρουσιαστής του Singloud Tv και ραδιοφωνικός παραγωγός του Octava Radio.