PROFOUND SLEEP: “Keep it Alive”

Λοιπόν, τείνουμε προς το να δημιουργήσουμε νέα στερεότυπα και τα ξένα μουσικά media θα θεωρούν εξαρχής δεδομένο πως, όταν μια μπάντα κατάγεται από Ελλάδα, θα έχεις κάποια σχέση με το λεγόμενο stoner/ heavy rock.

Ένα ακόμα συγκρότημα από την Αθήνα ντεμπουτάρει, σε στιλ Nightstalker, και ζητά την εμπιστοσύνη σας. Ευτυχώς, για αυτούς αν και είναι ξαναζεσταμένο το φαγητό, τουλάχιστον ξέρουν να μαγειρεύουν καλά.

Η παραγωγή δεν με ικανοποιεί προσωπικά, και νομίζω ότι αν κοιταζόταν από άλλη μεριά θα έδινε μεγαλύτερη αξία στα κομμάτια, αλλά ομολογώ πως τα παιδιά το έχουν το θέμα και με τη γκρούβα και με τη δημιουργία ωραίων ρεφρέν (“No Prison”, “Keep it alive”). Τα φωνητικά είναι πολύ όμορφα και περνάνε και από την πιο μεταλλική γωνιά της grunge κουλτούρας για να φτάσουν στους Monster Magnet και ελαφρώς τους Orange Goblin.

Μπορούν σίγουρα καλύτερα από αυτό και τα κομμάτια ζωντανά θα κερδίζουν περισσότερους πόντους, μιας που φαίνεται στο παρόν album να περιορίζονται.
Μπορείτε να το αφουγκραστείτε και να το αποκτήσετε ψηφιακά στο παρακάτω link.

http://profoundsleep.bandcamp.com/releases

477

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2101 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.