BUTCHER BABIES: “Uncovered” EP

Σου αρέσουν τα βυζιά; Σου αρέσει το metal; Τσέκαρε τότε τους Butcher Babies!

Η αλήθεια είναι πως μοιραία, το πρώτο πράγμα που προσέχεις στους Butcher Babies είναι οι frontwomen Heidi Shepherd και Carla Harvey. Το καλό όμως είναι πως πέραν του παρουσιαστικού και των σεξιστικών θεμάτων που εγείρει το ηθελημένο παρουσιαστικό τους, το σχήμα έχει πραγματικά κάτι να πει.

Ούτε νιαουρίσματα θα ακούσεις, ούτε wannabe σοπράνο! Το στυλ τους φέρνει στο μυαλό Otep, και αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι.

Στο “Uncovered” EP, οι Butcher Babies διασκευάζουν ZZ Top, Napolean XIV, Suicidal Tendencies, The Osmonds και S.O.D. και οι εκτελέσεις, δικαιώνουν τις, κάπως ανορθόδοξες, επιλογές της μπάντας. Τα κομμάτια τα έχουν φέρει κοντά στο ύφος τους και ουσιαστικά τα έχουν κάνει “δικά τους”.

Πολύ ενδιαφέρον EP, αλλά κάπως λειψό βέβαια, μιας και συνολικά διαρκεί 14 λεπτά. Όπως και να έχει, για εμένα που δεν είχα ασχοληθεί μέχρι πρότινος με τους Butcher Babies, λειτούργησε θετικά και η πρώτη γνωριμία μου με το group είχε θετικό πρόσημο.

Boobs & metal ρε αιδοία!

481

Avatar photo
About Στέφανος Στεφανόπουλος 1391 Articles
Γεννήθηκε την ίδια ακριβώς ημέρα με τα CD και μάλλον για αυτό ασχολείται τόσο πολύ με τη μουσική. Όταν δεν γράφει για αυτή, αγοράζει CD, και όταν δεν αγοράζει, θα τον βρείτε είτε να παριστάνει τον dj σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας, είτε να προσπαθεί να κατεβάσει κάποια ιδέα για διαφήμιση. Στο Rockway.gr εντάχθηκε το 2010 και κάπως, κάπου, κάποτε, βρέθηκε να κρατάει και τα κλειδιά του. Δεν συμπαθεί τους ψευτοκουλτουριάρηδες, τους ξερόλες και τη μουστάρδα. Δηλώνει εγωιστής, κυνικός και fan του Philip Dick.