STRYVIGOR: “Forgotten by Ages”

Μέσα από τα παγωμένα δάση, τα άγριας ομορφιάς τοπία της Ουκρανίας καθώς και την αύρα του ποταμού Stryvigor που διασχίζει τα Καρπάθια Όρη (εξ ου και το όνομα της μπάντας) το νεοσύστατο αυτό trio παίρνει σάρκα και οστά.

Και το ντεμπούτο τους “Forgotten by Ages” είναι πλέον έτοιμο για να μας ταξιδέψει σε αυτό το μαγικό κόσμο.

Με το εξώφυλλο να σε βάζει αμέσως στο κλίμα και σε συνδυασμό με το άρτια παιγμένο μελωδικό, ατμοσφαιρικό black metal τους, οι Stryvigor δείχνουν από νωρίς το δρόμο που πρόκειται να ακολουθήσουν και βάζουν γερές βάσεις για την συνέχεια. Έναν δρόμο που χάραξαν μπάντες όπως οι Drudkh, Astrofaes και Khors. Ομορφές κιθαριστικές μελωδίες και ιδανική χρήση πλήκτρων σε μερικά σημεία συνθέτουν 8 κομμάτια με το καθένα να ξεχωρίζει με τον δικό του τρόπο. 8 συνθέσεις ωδές στην μητέρα φύση, στην ανατολή του ανοιξιάτικου ήλιου και στις αναμνήσεις ηρώων.Και όλα αυτά γραμμένα στην μητρική τους γλώσσα.

Με το “Forgotten by Ages” οι Stryvigor αυξάνουν τις προσδοκίες μας για την επόμενη κυκλοφορία τους. Και μένοντας πιστοί στις αξίες τους δεν θα μας απογοητεύσουν. Και σίγουρα δεν θα ξεχαστούν.

445