WITHIN TEMPTATION: Ζωντανά στην Τεχνόπολη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι ροκ θρύλοι Within Temptation επιστρέφουν στην Ελλάδα με μια μοναδική εμφάνιση στην Αθήνα, την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022! Με μια πορεία που εκτείνεται σε δύο δεκαετίες, οι βασιλιάδες των σκοτεινών ύμνων θα παίξουν όλα τα αγαπημένα κομμάτια αλλά και τον καινούργιο τους δίσκο Resist, στην Τεχνόπολη Αθηνών.

Με 6 άλμπουμ στο ενεργητικό τους – Enter (1997), Mother Earth (2000), The Silent Force (2004) The Heart of Everything (2007), The Unforgiving (2011), και Hydra (2014) – και με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 3,5 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως οι Within Temptation με τους Sharon Den Adel and Robert Westerholt στο τιμόνι, αποτελούν μια από τις διασημότερες μπάντες του συμφωνικού metal στην υφήλιο.

Το συγκρότημα έχει παίξει ως headliner για τα μεγαλύτερα διεθνή φεστιβάλ, από τα Download, Hellfest και Wacken Open Air έως το Graspop, και το Woodstock Poland. Έχουν, δε, τιμηθεί με διεθνείς διακρίσεις – τα World Music Awards, Metal Hammer Awards και MTV Europe Music Awards είναι μόνο κάποιες από αυτές.

Με την πιο πρόσφατη κυκλοφορία της, τον δίσκο Resist, η μπάντα δίνει στο μέταλ έναν περισσότερο φουτουριστικό αέρα τόσο ως προς τη μουσική όσο και προς τη θεματολογία. Το μήνυμά τους είναι άμεσο και σαφές – η Sharon Den Adel, σχολιάζοντας τον τίτλο είπε πως “η αντίσταση είναι ζωτικής σημασίας στις σύγχρονες κοινωνίες λόγω της αυξανόμενης καταπίεσης που υφιστάμεθα από κυβερνήσεις, δικτατορίες και φορείς χειραγώγησης και ελέγχου”.

Είναι λοιπόν αυτονόητο πως το Resist είναι ένας heavy metal δίσκος που, μουσικά και στιχουργικά, αντλεί την έμπνευσή του από τη σύγχρονη κοινωνία και την περιβάλλει με βαθιές και σκοτεινές μελωδίες αλλά και το πιο σημαντικό μήνυμα: Ξύπνα και διαφύλαξε τις ελευθερίες σου.

Οι Within Temptation θα παίξουν τα πασίγνωστα τραγούδια τους Mother Earth, Ice Queen, Stand My Ground και Angels μαζί με νεότερες επιτυχίες όπως το The Reckoning (με τη συμμετοχή του Jacoby Shaddix των Papa Roach) στις 22 Ιουλίου του 2022 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

Να είστε εκεί, στο νέο ξεκίνημα των Within Temptation!

official website: https://www.within-temptation.com

541