Το Vinylstore.gr παρουσιάζει το πρώτο live showcase του στην Θεσσαλονίκη με Black Soul Horde, Steel Arctus και Ephemeral

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

VINYLSTORE LIVE SHOWCASE
Black Soul Horde, Steel Arctus, Ephemeral
Σάββατο 21 Ιανουαρίου
Eightball Club (Πίνδου 1, Λαδάδικα)

Τα εισιτήρια κοστίζουν 10€ (προπώληση) και 12€ (ταμείο).

Εισιτήρια προπωλούνται μέσω του viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του, όπως και στα The Nephilim Store (Πατριάρχου Ιωακείμ 17, Θεσσαλονίκη) και Mignon Café (Ι. Πασσαλίδη 132, Καλαμαριά).

Ηλεκτρονική προπώληση:
www.viva.gr/tickets/music/black-soul-horde-steel-arctus-ephemeral

Μετά από 3 χρόνια παρέα σας, με συντροφιά την μουσική που αγαπάμε κι αφού γεμίσαμε τα ράφια σας (αλλά και τα δικά μας – το καλό να λέγεται) με βινύλια, CDs και κάθε τι που ενσαρκώνει την αγάπη μας για τον σκληρό και τον εναλλακτικό ήχο -και όχι μόνο- είπαμε πως ήρθε η ώρα να το γιορτάσουμε!

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, φέρνουμε στην Θεσσαλονίκη 3 μπάντες με τις οποίες συνεργαστήκαμε (ή πρόκειται να συνεργαστούμε στο άμεσο μέλλον) και οργανώνουμε για εσάς μία επική συναυλιακή βραδιά στο αγαπημένο Eightball Club.

Οι Black Soul Horde, κυκλοφόρησαν το 2021 το τρίτο σε σειρά δισκογραφικό τους εγχείρημα, το σπουδαίο “Horrors From The Void”, οι Steel Arctus πρόκειται να κυκλοφορήσουν σε βινύλιο το φρεσκότατο epic/heavy αριστούργημα “Master of War” στις 7 Απριλίου 2023, ενώ οι melodic death metallers Ephemeral, μας φιλοδώρησαν με το εξαιρετικό “From Our Deepest Nightmares” CD release νωρίτερα μέσα στο 2022. Οι τρεις τους, ενώνουν δυνάμεις σε ένα ονειρικό line-up το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, σε ένα event που θα μας βοηθήσει να υποδεχτούμε τη νέα συναυλιακή χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

DJ sets, πλούσια merchandise stands, διαγωνισμοί και άλλες εκπλήξεις, θα πλαισιώσουν το πρώτο Vinylstore live showcase, θέτοντας τα θεμέλια για πολλά ακόμη παρόμοια που θα ακολουθήσουν στο μέλλον. Σας περιμένουμε!

504