ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΑΛΒΑΔΟΡ & ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ: Ζωντανά στο Principal club theater το Σάββατο 6 Νοεμβρίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στέλιος Σαλβαδόρ & Μωρά στη Φωτιά
Live
Σάββατο 6 Νοεμβρίου
@ Principal Club Theater
στις 21.00

Η μουσική τους θυμίζει ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ, αλλά συχνά γίνεται ΠΑΥΣΙΠΟΝΟ. Μαζί τους νιώθουμε πάντα ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ και αναζητούμε την ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ σε κάθε τους live. ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ… έχουν στήσει το δικό τους ΠΑΙΧΝΙΔΙ και μας καλούν σε μια ΣΚΥΛΙΣΙΑ ΜΕΡΑ από εκείνες που θα μας μείνουν αξέχαστες. Σαν καλοί ΘΕΑΤΡΙΝΟΙ και ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΕΣ θα μας βάλουν στο δικό τους ΜΟΙΡΑΙΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ για ένα ακόμη μουσικό ταξίδι.
Το Σάββατο 6 Νοεμβρίου ο Στέλιος Σαλβαδόρ και τα «Μωρά στη Φωτιά» έρχονται στην σκηνή του Principal Club Theater και μας υπόσχονται μια rock βραδιά γεμάτη ρυθμό και μελωδίες, παλιά και καινούργια τραγούδια, ένταση και πάθος.

Μετά από ενάμιση χρόνο απουσίας λόγω της πανδημίας… ένα ηλεκτρικό live θα μας γυρίσει πίσω στον χρόνο, κάπου στο 1987 όταν κυκλοφόρησε ο πρώτος τους ομώνυμος δίσκος αφήνοντας έντονο το σημάδι του στην ελληνική rock σκηνή των ‘90s. Ένα best of με τίτλο «Κάτω στη Πόλη», με ηχογραφήσεις στο Λονδίνο, έσκασε μύτη πριν τον Covid-19 και τώρα είναι η στιγμή για να το μοιραστούν μαζί μας.

Info:
Στέλιος Σαλβαδόρ & Μωρά στη Φωτιά Live
Σάββατο 6 Νοεμβρίου
Principal Club Theater, 26ης Οκτωβρίου 15, Περιοχή FIX
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00
Εισιτήρια στο: https://www.viva.gr/tickets/music/mora-sti-fotia/?fbclid=IwAR0hxBigb0RqmENQixVPE3zFrIOX0pzENeWQHqSkiyj9eL6j2_4mRyFppOM
Θα μας βρείτε στα:
www.principalclub.com
www.facebook.com/principalclub
www.twitter.com/principalclub
www.instagram.com/principal_club

*Η συναυλία βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου για συναυλίες/θεάματα θα γίνει μόνο με καθήμενους. Θα εφαρμόσουμε το υγειονομικό πρωτόκολλο που αφορά συναυλίες/θεάματα σε κλειστούς χώρους εκείνης της περιόδου.

664