SHINEDOWN: Παρουσιάζουν το official video για το κομμάτι “Dead Don’t Die”

Οι Shinedown κυκλοφόρησαν το 7ο full length τους, “Planet Zero”, την 1η Ιουλίου του 2022, μέσω της Atlantic Records και μέσα από την εν λόγω δουλειά, το σχήμα δίνει στη δημοσιότητα ένα ακόμα single.

Πρόκειται για το τραγούδι “Dead Don’t Die” και παρακάτω μπορείτε να δείτε το official video του, σε σκηνοθεσία Lewis Cater:

Ακολουθεί το εξώφυλλο και ηtracklist του “Planet Zero”:

  1. 2184
  2. No Sleep Tonight
  3. Planet Zero
  4. Welcome
  5. Dysfunctional You
  6. Dead Don’t Die
  7. Standardized Experiences
  8. America Burning
  9. Do Not Panic
  10. A Symptom Of Being Human
  11. Hope
  12. A More Utopian Future
  13. Clueless And Dramatic
  14. Sure Is Fun
  15. Daylight
  16. This Is A Warning
  17. The Saints Of Violence And Innuendo
  18. Army Of The Underappreciated
  19. Delete
  20. What You Wanted