SEXMAG: Sex metal

EP

Είδος: Death/thrash metal
Δισκογραφική Εταιρεία: Dying Victims Productions
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 22 Οκτωβρίου 2021

Καμμία απογοήτευση πλέον από το roaster της Dying Victims Records καθώς ψάχνει και βρίσκει την αφρόκρεμα της ανερχόμενης death και thrash metal σκηνής και μας την προτείνει ανεπιφύλακτα.

Έτσι λοιπόν γίνεται και με τους Πολωνούς Sexmag, την νεοσύστατη μπάντα από Śląskie οι οποίοι δημιουργήθηκαν λίγο πριν την πανδημία, κατάφεραν και κυκλοφόρησαν το demo “Nagrobek kurtyzany” μέσα στο 2020 και τώρα μας δωρίζουν και το ep τους “Sex Metal”.

Occult ήχος και γραφικά lyrics γραμμένα στην πολωνική γλώσσα είναι η ταυτότητα που χαρακτηρίζει την μουσική των Sexmag. Μαυρίλα, σκοτάδι και χάος πρωταγωνιστούν και στα 7 κομμάτια (συν το intro) του δίσκου με την φυσική και βρώμικη εκ βάθους παραγωγή του. Ταχύτητες που κόβουν την ανάσα και γυρίσματα που κοψοχολιάζουν και τον κάθε μυημένο σε αυτόν τον ήχο χαρακτηρίζουν ως σάπια (με την καλή έννοια) την μουσική παρουσία αυτού του ep. Σίγουρα οι λάτρεις των Possessed και Mayhem θα λατρέψουν την κάθε νότα και το κάθε κουπλέ από το “Sex Metal” και θα θέλουν να κλειστούν σε μια υπόγα βλέποντάς τους live να κοπανιούνται χωρίς ίχνος ελέους.

Η τετράδα από την Πολωνία μπάινει δυναμικά στα σπίτια μας με αυτό το ep και αναμφισβήτητα βάζει υποψηφιότητα για δεκάδα χρονιάς. Μεγαλύτερη ακόμα υπομονή θα κάνουμε σίγουρα και για έναν ολοκληρωμένο δίσκο!

Bandcamp Page: https://dyingvictimsproductions.bandcamp.com/album/sexmag-sex-metal
YouTube Channel: https://www.youtube.com/channel/UCOktd3rMa8w1cZWOGoIadIA

564

Avatar photo
About Αντώνης Ξενάκης 240 Articles
Σαββατογεννημένος της 13ης Ιουλίου του 1985 στην Αθήνα, με πρώτο συναυλιακό βίωμα περίπου το 1992 στην Σφεντόνα με Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λία Βίσση και Γιάννη Μηλιώκα, έπεσε στον σκληρό ήχο σε ηλικία 11 ετών αγοράζοντας το "The Number Of The Beast" των Iron Maiden. Έκτοτε ψάχτηκε αρκετά στον σκληρό ήχο, ταυτίστηκε μαζί του και τα τελευταία χρόνια τον υπηρετεί ενεργά ως συντάκτης του Rockway.gr, παρουσιαστής του Singloud Tv και ραδιοφωνικός παραγωγός του Octava Radio.