SEER OF THE VOID Χ MR.BOOZE | 18 Μαρτίου 2023 | Nomads Athens

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ten Out Of Ten Productions presents:

SEER OF THE VOID Χ MR.BOOZE

18 Μαρτίου 2023 – Nomads Athens

Είσοδος Ελεύθερη

Η πρώτη γνωριμία της 10/10 Productions με την ελληνική σκηνή είναι γεγονός. Και ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσεις είναι να πιάσεις την κλωστή από την αρχή και να την ξετυλίξεις σιγά σιγά και μεθοδικά. Εν αρχή ην το σαμπαθικό metal και η πρώτη μας τελετή θα τιμήσει την έναρξη των πάντων. Με ελεύθερη είσοδο για όσους μας τιμήσουν.

Κατά την προσέλευση θα δοθούν αναμνηστικά hard copy εισιτήρια.

SEER OF THE VOID

Οι Seer of the Void κυκλοφορούν το δεύτερο album τους, με τίτλο Mantra Monolith μέσω της Venerate Industries και με τον ασήκωτο ήχο τους θα βυθίσουν το Nomads στην άβυσσο της μουσικής τους. Ο ηχητικός ογκόλιθος που παράγεται από το doom metal τρίο έχει χτιστεί από τις διδαχές των Sabbath, των Pentagram, των Cathedral και άλλων μέγιστων doom metal μεγαθήριων του παρελθόντος. Ένα βράδυ αφιερωμένο στο πιο βαρύ metal εκεί έξω. Σχηματίστηκαν τον Ιούνιο του 2019, από τους Greg Maddog (μπάσο, φωνή), Γιάννη Αμαριωτάκη (κιθάρα) και Ηλία Σαμαρτζή (ντραμς). Οι βασικές της επιρροές περιλαμβάνουν καλλιτέχνες όπως οι Black Sabbath, οι Candlemass, οι Electric Wizard και οι Black Tusk.

Οι τρεις μουσικοί αποκάλυψαν από πολύ νωρίς τη μουσική τους ταυτότητα, τόσο επί σκηνής όσο και στο στούντιο. Το Νοέμβριο του 2019 κυκλοφόρησαν σε ψηφιακή μορφή το πρώτο τους single με τίτλο “Venom Black”. Η dark, horror αισθητική του βιντεοκλίπ σε συνδυασμό με τα «κοφτά» riffs και τον lo-fi ήχο χαρίζουν απλόχερα μέσα σε τέσσερα λεπτά όσα λατρεύουν οι φίλοι του doom. Το 2020 βρήκε τους Seer of the Void να κυκλοφορούν το ντεμπούτο τους “Revenant” από την Made Of Stone Recordings σε βινύλιο και κασέτα.

Την ίδια χρονιά οι Seer of the Void εμφανίζονται στο πλευρό άλλων γνωστών metal/hard rock ελληνικών συγκροτημάτων (Acid Mammoth, Βus the unknown secretary, Dope of Gods, Under the Sun). Το 2021 η μπάντα ετοιμάζει τον επερχόμενο της δίσκο και υπογράφει με την Venerate Industries. Τον Δεκέμβριο του 2022 κυκλοφορούν το video single “Electric Father” και τον Ιανουάριο του 2023 κυκλοφορεί το “Mantra Monolith” από την Venerate Industries.

Links
Facebook- https://www.facebook.com/Seerofthevoid
Bandcamp- https://seerofthevoid.bandcamp.com/
Instagram- https://www.instagram.com/seer_of_the_void/

MR.BOOZE

Με unholy γκρούβες στο ένα χέρι και με Ευαγγέλιο τα riff του Iommi στο άλλο, οι fuzzy doom metallers, Mr.Booze θα μας επισκεφτούν για μια μοναδική εμφάνιση. Η 4μελής μπάντα που ιδρύθηκε στην Καλαμάτα τον Μάρτιο του 2012, πήρε το όνομα της απ’ τους Mr.Bungle του θεού Mike Patton ένα βράδυ που έπιναν το ποτάκι τους ακούγοντας τον δίσκο California.

Η μπάντα τιμά και αποθεώνει τις Ανώτατες Σαμπαθικές Σπουδές και έχει στο βιογραφικό της 3 studio κυκλοφορίες και 1 live album. To πιο πρόσφατο album τους, The Mourning Hypocrites, που κυκλοφόρησε το 2018, είναι μια καλή αρχή για να έρθετε σε επαφή με ένα από τα ακατέργαστα διαμάντια του heavy rock της ελληνικής σκηνής. Οι καραντίνες και οι απαγορεύσεις σταμάτησαν την συναυλιακή αλλά όχι τη συνολική δραστηριότητα της μπάντας και πλέον είναι έτοιμοι για την επανεμφάνιση τους, έχοντας και νέα κομμάτια στο setlist.

Links
Facebook- https://www.facebook.com/MrBoozeBand
Bandcamp- https://mrbooze.bandcamp.com/
Instagram- https://www.instagram.com/mrbooze_band/

https://www.facebook.com/Ten-Out-Of-Ten-Productions-114921884841667

448