SACRED OUTCRY: Ανακοινώνουν νέο album & δίνουν στη δημοσιότητα το πρώτο single

2 χρόνια μετά το ντεμπούτο “Damned For All Time”, οι epic power metallers Sacred Outcry ανακοινώνουν την κυκλοφορία του νέου τους full length.

Τίτλος του θα είναι “Towers Of Gold” κι αναμένεται στις 19 Μαΐου μέσω της No Remorse Records.

Μέσα από τη νέα αυτή δουλειά, το σχήμα παρουσιάζει το official lyric video για το κομμάτι “The Voyage”:

Ακολουθεί το εξώφυλλο και η tracklist του “Towers Of Gold”:

  1. Through Lands Forgotten (At The Crossroads Of Fate)
  2. The Flame Rekindled (Lurid Lights And Drunken Revelry)
  3. The Voyage (Towards Immortality)
  4. Into The Storm (Beyond The Lost Horizon)
  5. Symphony Of The Night (The Curse Of The Blind)
  6. A Midnight Reverie (Whispers In The Wind)
  7. The Sweet Wine Of Betrayal (The Perennial Sin)
  8. The City Of Stone (The Burden Of The Crownless Kings)
  9. Towers Of Gold (Tempus Edax Rerum)
  10. Where Crimson Shadows Dwell (And Ouroboros Dreamt)

Daniel Heiman – Vocals
Steve Lado – Guitars
Defkalion Dimos – Drums
George Apalodimas – Bass

Special guests: Jeff Black – 12-string guitars (tracks 5 & 10) and Yorgos Karagiannis – Acoustic guitars (tracks 1, 5 & 6)