RAMMSTEIN στο Ολυμπιακό Στάδιο. Το συναυλιακό έπος του αιώνα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Danke Rammstein!

Έπος!

Αν μπορούσαμε να διαλέξουμε μόνο μία λέξη για να περιγράψουμε αυτό που ζήσαμε χθες μαζί με χιλιάδες Rammstein fans, θα ήταν αυτή.
Οι Rammstein έδωσαν ένα ασύλληπτο show κολοσσιαίων διαστάσεων, με το επίπεδο παραγωγής να αγγίζει το τέλειο, υπογράφοντας μια συναυλιακή βραδιά που θα μπει στη χρυσή βίβλο των live της χώρας.
Το αδιανόητα εντυπωσιακό και χορογραφημένο pyro show, ο κρυστάλλινος ήχος που κάλυψε ολόκληρο το Ολυμπιακό Στάδιο και η αριστουργηματική εμφάνιση των Rammstein, θα συνοδεύει τις συζητήσεις όλων των fans που είχαν την τύχη να δουν το συγκρότημα την Πέμπτη 30 Μαΐου 2024, στην Αθήνα.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το συγκρότημα και το πολυάριθμο crew που το συνόδευε για την άψογη συνεργασία, όπως και τους εκατοντάδες εργαζόμενους που δούλεψαν προκειμένου να πραγματοποιηθεί ένα show που όμοιό του δεν είχαμε ξαναδεί στην Ελλάδα.
Ξεχωριστή αναφορά πρέπει να γίνει τέλος στο ενθουσιώδες κοινό το οποίο με την παρουσία του, τη φωνή του και την εξαιρετική του διάθεση συμμετείχε ενεργά στη δημιουργία μιας καταπληκτικής ατμόσφαιρας που έκανε όλους τους παρευρισκόμενους να απολαύσουν μια αξέχαστη συναυλία.
Reise, reise!
108