OKKULTOKRATI: “La Ilden Lyse”

ALBUM

Είδος: Post-Punk/Black Metal
Δισκογραφική: Southern Lord Recordings
Ημ. Κυκλοφορίας: 15 Μαΐου 2020

Τέσσερα χρόνια μετά το αριστουργηματικό “Raspberry Dawn” (review) και οι Νορβηγοί φασαριόζοι είπαν να κάνουν μια επιστροφή στα βασικά.

Αρκετά πιο απλοϊκοί και αισθητά λιγότερο ηλεκτρονικοί στον ήχο, αφήνουν τα πολλά εφέ και γυρνάνε στο πρωτόλειο post-punk/black metal χωρίς γαρνιτούρες, σαν Bauhaus του “Dark Entries” να αράζουνε με πρόσφατους Darkthrone, μια στροφή που εκφράζεται όχι μόνο μουσικά αλλά και αισθητικά.

Αυτό βέβαια δεν είναι κάτι νέο, οι Okkultokrati έχουν μια τάση να μεταλλάσσονται διακριτικά σε κάθε δίσκο τους οπότε το έχουμε συνηθίσει, τώρα ποια ακριβώς ενσάρκωση τους προτιμάει ο καθένας αυτό είναι καθαρά θέμα γούστου. Εγώ η αλήθεια προτιμώ κάπως την αμέσως προηγούμενη εκδοχή τους, αλλά είμαι σίγουρος πως και η νέα μορφή θα βρει τους φανατικούς υποστηρικτές της. Ακούστε, πιείτε, απολαύστε, η φάση είναι καρφιά και eyeliner.

Facebook: https://www.facebook.com/okkultokrati

469

Avatar photo
About Αλέξης Δρυμιώτης 479 Articles
Στριμωγμένος ανάμεσα σε Gen X και Millenials, από την γη του χαλλουμιού, βαρετός τύπος κατά τα άλλα, επιμένει ότι Black Metal Ist Klassenkrieg, Fascism Is A Fuck,Doom Or Be Doomed, In Grind We Crust.