Nux Monstro & The Handyman Project Live 23/7 @Nomads Athens

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κυριακή 23 Ιουλίου το Nomads Athens παρουσιάζει τους Nux Monstro και The Handyman Project σε ένα live υψηλών στροφών και θερμοκρασιών στο υπόγειο stage του.

Σας περιμένουμε για μια βραδιά που τα χαμηλό-κουρδισμένα blues συναντάνε το 90s grunge-rock.
⚡Nomads Athens (Ερμού 135, Μοναστηράκι)
⚡Είσοδος : 5€
⚡Πόρτες : 20:30
⚡H συναυλία ξεκινάει στις 21:30!

FB event: https://www.facebook.com/events/1188877805121970/?ref=newsfeed

Nux Monstro
Οι Nux Monstro είναι ένα power trio που κινείται στον χώρο του grunge-post-punk-rock και αποτελούνται από τους Στάθη Ντόφη (noises on guitar, screaming on mic, songwriting), Κωστή Βήχο (bass) και Κωνσταντίνο Σαλάπα (drums). Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη διαδικασία της ηχογράφησης του πρώτου δίσκου τους και εμφανίζονται σε διάφορες σκηνές και fests.

https://www.facebook.com/nuxmonstro

The Handyman Project
The Handyman Project είναι το προσωπικό project του κιθαρίστα/τραγουδιστή Ντίνου Μιτζήθρα. Tο μουσικό του ταξίδι ξεκίνησε στις αρχές του 2016 στην Αθήνα. Από τότε, περιπλανιέται σε διάφορα heavy/blues & rock n’ roll μονοπάτια, επηρρεασμένος από συγκροτήματα όπως οι Dead Wheather, Queens of the Stone Age, BRMC,Gary Clark Jr και πολλά άλλα.

Τέλη του 2019 και ο πρώτος μεγάλος σταθμός στην πορεία του έρχεται με την κυκλοφορία του ντεμπούτου αλμπουμ με τίτλο ”Crossroad” . Ακολουθούν διάφορες live εμφανίσεις στην Αθήνα. Το 2020 προετοιμάζει νέο υλικό με στόχο να μπει στο στούντιο και να ηχογραφήσει ξανά. Το 2021 κυκλοφορεί το single ”Heat” και το 2022 το video clip ”Back Home”.

Το 2023 επιστρέφει δυναμικά με το άλμπουμ ”Backalley Blues” που περιλαμβάνει 8 κομμάτια. Το καινούριο άλμπουμ ηχογραφημένο εξολοκλήρου από τον ίδιο σηματοδοτεί μια νέα προσέγγιση στον αρχικό του ήχο εισάγοντας καινούρια στοιχεία.

The Handyman Project:
Ντίνος Μιτζήθρας (κιθάρα/φωνή)
Μαζί του οι Οδυσσέας Τζιρίτας (μπάσο) & Γιάννης Παπανικολάου (τύμπανα)

https://www.facebook.com/thehandymanprojectofficial
https://www.youtube.com/@thehandymanproject2250
https://www.instagram.com/thehandymanprojectofficial/

289