NOVA TWINS: “Supernova”

ALBUM

Είδος: Heavy Alternative Rock
Εταιρία: Marshall Records
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 17 Ιουνίου 2022

Δεν ξέχασα ποτέ την ψυχωμένη εμφάνιση αυτών των δυο κοριτσιών από το Λονδίνο, στο Street Mode 2019.
Αφού κυκλοφόρησαν 3 ΕΡ και το ντεμπούτο τους “Who are the Girls?” (2020), οι Amy Love (φωνή/κιθάρα) και Georgia South (μπάσο) επιστρέφουν έξτρα “ερωτικές” και θυμωμένες με το “Supernova”.
Heavy Alternative rock μπλεγμένο με r’n’b/hip hop που θα έκανε τον Snoop Dogg να γονατίσει μπροστά τους, με afrobeat και electro που θα σε κάνει να χορέψεις μέχρι ο καύσωνας της μουσικής του να έχει πάρει κάθε σταγόνα ιδρώτα από το κορμί σου.

Με την πρώτη κιόλας ακρόαση, μου ήρθαν στο μυαλό οι συντοπίτες τους Senser που έκαναν παρόμοια πράγματα στα 90s (και ακόμη κάνουν από όσο ξέρω), αν είχαν όμως παραδοθεί λίγο στην πιο mainstream μουσική, αλητεύοντας τη.
Γιατί αυτό ακριβώς κάνουν οι Nova Twins. Δίνουν στη “μαύρη” μουσική παραπάνω ένταση που βρίσκουν στην εναλλακτική rock/metal μουσική, κολλάνε λίγο pop “αισθησιασμό” δημιουργώντας ένα από τα highlights χρονιάς.

H παραγωγή είναι υψηλού επιπέδου, τα κομμάτια όλα διαλεχτά και οι Nova Twins μαζί με τους Bob Vylan είναι ό,τι ομορφότερο έχει βγάλει το νησί τα τελευταία χρόνια. Period!
Δυσκολεύομαι να διαλέξω το αγαπημένο μου τραγούδι από όσα περιέχει ο δίσκος, αλλά αν αναγκαστώ διαλέγω “Cleopatra”.

To “Supernova” είναι ένας κομήτης που ανυπομονείς να πέσει δίπλα σου και το ωστικό του κύμα να σε παρασύρει σε μια μουσική έκσταση. STREET MODE ακούς; ΘΕΛΟΥΜΕ ΞΑΝΑ!

Official Site: https://novatwins.co.uk/
Facebook: https://www.facebook.com/NovaTwinsMusic/
Instagram: https://www.instagram.com/NovaTwinsMusic/
Twitter: https://twitter.com/NovaTwinsMusic
Bandcamp: https://novatwins1.bandcamp.com

475

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2101 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.