NOTHING MORE: Νέα version του “Best Times” με τη συμμετοχή της Lacey Sturm των FLYLEAF

thing More κυκλοφόρησαν στις 14 Οκτωβρίου 2022 το έκτο τους full length, “Spirits”, μέσω της Better Noise Music.

Μέσα από τη νέα αυτή δουλειά, το σχήμα δίνει στη δημοσιότητα μία νέα εκδοχή του single “Best Times”, στην οποία συμμετέχει η Lacey Sturm των Flyleaf.

Δείτε παρακάτω το official video του τραγουδιού, σε σκηνοθεσία Michael Lombardi:

Ακολουθεί το εξώφυλλο και η tracklist του “Spirits”:

01 – “Turn It Up Like (Stand In The Fire)”
02 – “Tired Of Winning”
03 – “Ships In The Night”
04 – “You Don’t Know What Love Means”
05 – “Don’t Look Back”
06 – “The Other F Word”
07 – “Face It”
08 – “Best Times”
09 – “Déjà Vu”
10 – “Dream With Me”
11 – “Neverland”
12 – “Valhalla (Too Young To See)”
13 – “Spirits”

Vocals – Jonny Hawkins
Bass – Daniel Oliver
Guitar – Mark Vollelunga
Drums – Ben Anderson