NAPALM DEATH: Νέο δικό τους κομμάτι και μια διασκευή στους Sonic Youth

NEWS

Μετά από 4 χρόνια στουντιακής σιγής, οι Βρετανοί πρωτοπόροι του grindcore επιστρέφουν με ένα 7-λεπτο single στο οποίο θα βρούμε το “Logic Ravaged by Brute Force” και μια διασκευή του “White Kross” των Sonic Youth.

Αυτή τη φορά οι Napalm Death αναζητούν μονοπάτια πιο κοντά στο Hardcore Punk και το μοντέρνο Death Metal, κάτι που ίσως ξενίσει σε παλιότερους fans. Ωστόσο το ύφος του κομματιού ταιριάζει άψογα με τη διασκευή των Sonic Youth, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε κι εσείς ακούγοντας τα νέα κομμάτια τους παρακάτω:

Ο frontman της μπάντας αναφέρει σχετικά με το single:
Όπως ορίζει η παράδοση των Napalm Death, είχαμε μια μεγάλη συλλογή νέων κομματιών, πολλών διαφορετικών γεύσεων. Οπότε αβίαστα κινηθήκαμε στην περιοχή των single και καταλήξαμε στο “Logic Ravaged by Brute Force”.

Είναι αυτή η παγωμάρα και η απόγνωση στις κιθάρες και τα φωνητικά που το καθοδηγούν. Κι έπειτα, βλέποντας πως οι Sonic Youth “βαράνε” όπως πολύ λίγοι μπορούν, η διασκευή του “White Kross” απλά κατατάχθηκε πέραν των περιορισμών μιας διασκευής σε ένα ηχηρό και ηχητικά ογκώδες έπος.

274