LORNA SHORE: Νέο official video μέσα από το “Pain Remains”

Οι deathcorers Lorna Shore κυκλοφορούν σήμερα, 14 Οκτωβρίου, το νέο τους full length, “Pain Remains” μέσω της Century Media Records.

Μέσα από τη νέα αυτή δουλειά, το σχήμα παρουσιάζει ένα ακόμα video, αυτήν τη φορά για το κομμάτι “Pain Remains III: In A Sea of Fire”:

Ακολουθεί το εξώφυλλο και η tracklist του “Pain Remains”:

  1. Welcome Back, O’ Sleeping Dreamer
  2. Into The Earth
  3. Sun//Eater
  4. Cursed To Die
  5. Soulless Existence
  6. Apotheosis
  7. Wrath
  8. Pain Remains I: Dancing Like Flames
  9. Pain Remains II: After All I’ve Done, I’ll Disappear
  10. Pain Remains III: In A Sea of Fire