LORD OF THE LOST: Παρουσιάζουν το νέο video single τους

Οι Lord of the Lost κυκλοφόρησαν στις 30 Δεκεμβρίου το νέο τους full length, “Blood & Glitter”, μέσω της Napalm Records.

Μέσα από τη νέα αυτή δουλειά, το σχήμα παρουσιάζει το official video για το κομμάτι “Leave Your Hate In The Comments”.

Δείτε το παρακάτω, σε σκηνοθεσία Lennard Schmitt:

Ακολουθεί το εξώφυλλο και η tracklist του “Blood & Glitter”:

  1. Blood & Glitter
  2. Leave Your Hate In The Comments
  3. Absolute Attitude
  4. The Future Of A Past Life (feat. Marcus Bischoff)
  5. No Respect For Disrespect
  6. Reset The Preset (Feat. Andy Laplegua)
  7. Destruction Manual
  8. Dead End
  9. Leaving The Planet Earth
  10. Forever Lost
  11. Save Our Souls (Feat. Ally Storch)
  12. One Last Song
  13. The Look (Feat. Blümchen)