LIAR THIEF BANDIT: “Diamonds”

ALBUM

Είδος: Action rock
Εταιρεία: The Sign Records
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 16 Σεπτεμβρίου 2022

Οι Σουηδοί action rockers επιστρέφουν ένα χρόνο αργότερα από την κυκλοφορία του “Deadlights” με το νέο τους mini album.

7 κομμάτια σε 25 λεπτά από ένα ακόμη σκανδιναβικό εγγόνι των Kiss και το διαφορετικό αυτή τη φορά είναι πως οι Liar Thief Bandit προσθέτουν στο μίγμα και λίγο από τον κλασικισμό των Thin Lizzy, που τους κάνει να μοιάζουν λίγο λιγότερο παραπαίδια του Nicke Andersson.

H παραγωγή είναι δια χειρός ενός σεσημασμένου του ήχου ονόματι Max Dahlby (Åskväder, The Drippers and Scumbag Millionaire) και έτσι, μπορεί να φανταστεί κανείς πως η hard rock αλητεία που είναι trademark για τους Σουηδούς, λάμπει και πάλι.

To “Diamonds” είναι αυτό που θα διαλέξεις να ακούσεις σε μια βόλτα με το αμάξι στην παραλιακή ή όταν θες να χορέψεις κάνοντας air guitar μπροστά στον καθρέφτη σου. Οι Liar Thief Bandit έχουν βρει μια ισορροπία μεταξύ Phil Lynnot-Ace Frehley-Nicke Andersson και αρχίζουν να χτίζουν χαρακτήρα που ίσως στο μέλλον να του βοηθήσει να ξεχωρίσουν μεταξύ δεκάδων παρόμοιων σχημάτων.

Όπως λένε στο χωριό μου, I am a sucker for this sound, οπότε ακούστε μονάχοι σας. Αν όμως σας αρέσουν οι προαναφερθέντες καλλιτέχνες και μπάντες όπως οι Märvel, μη χάσετε την ευκαιρία να βάλετε στο σπίτι σας τους Liar Thief Bandit. Εδώ ψηφίσατε Μτστκ. Τι χειρότερο να σας συμβεί;

Official Site: https://liarthiefbandit.com/
Facebook: https://www.facebook.com/LiarThiefBandit
Instagram: https://www.instagram.com/liarthiefbandit/
Twitter: https://twitter.com/LiarThiefBandit
Bandcamp: https://liarthiefbandit.bandcamp.com/
Spotify: https://open.spotify.com/artist/6C9FgQz7w2yRvAiv1jkbbi

501

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2115 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.