LIAR THIEF BANDIT: “Deadlights”

ALBUM

Είδος: Action rock
Εταιρία: The Sign
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 14 Μαΐου 2021

H επανέναρξη της επαγγελματικής μου ζωής με έβγαλε λίγο από την αρθρογραφική πορεία και είχα πεθυμήσει να γράψω ένα κείμενο για κάποιο album ιδρωμένου σουηδικού garage rock, actrion rock για εμάς τους ταμπελολάγνους.

Βυθισμένο στη 70ίλα των MC5 και των Kiss (που τόσο εμφανές είναι το σημάδι τους στη σκανδιναβική σχολή), ποτισμένο στη μυρωδιά του αλκοόλ και της εξάτμισης κάποιου βενζινοκίνητου οχήματος. Μουσική που θα ήθελες να έχεις σε κάθε σου roadtrip να σε κάνει να καταπίνεις με ενθουσιασμό κάθε τοπίο που προσπερνάς. Το “Deadlights” είναι το τρίτο πόνημα των Σουηδών Liar Thief Bandit, οι οποίοι δεν κρύβουν στο ελάχιστο πως εκτός των προαναφερθέντων μεγαθηρίων, έχουν εικόνισμα και τους Hellacopters/Backyard Babies.

Μελωδικότατη, πιασάρικη μουσική για τους φίλους του είδους που δεν ψάχνουν να βρουν τη νέα έκρηξη που θα δονήσει συθέμελα το hard rock, αλλά αρκούνται σε ένα καλοπαιγμένο album που έχει επίσης, την κατάλληλη παραγωγή. Τα επί μέρους όργανα είναι σωστά ισορροπημένα και η φωνή του Mikael Jacobson ξεπροβάλει από μέσα τους χωρίς να τα επικαλύπτει.

Ένα ακόμη όμορφο μουσικό σχήμα που ενισχύει τη θέση της Σουηδίας σε έναν άτυπο διαγωνισμό hard rock meets garage rock revival και που θα φέρει χαμόγελο σε αρκετά γνώριμα μου πρόσωπα.
Rock n Roll will never die!

Official Site: https://liarthiefbandit.com/
Facebook: https://www.facebook.com/LiarThiefBandit
Instagram: https://www.instagram.com/liarthiefbandit/
Twitter: https://twitter.com/LiarThiefBandit
Bandcamp: https://liarthiefbandit.bandcamp.com/
Spotify: https://open.spotify.com/artist/6C9FgQz7w2yRvAiv1jkbbi

516

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2111 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.