Liar: Οι Dead South Dealers επέστρεψαν με νέο κομμάτι και video clip

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι Dead South Dealers μόλις έκαναν διαθέσιμο στο YouTube το “Liar”, το νέο τους κομμάτι που θα περιλαμβάνεται στον δίσκο “The Noise, The Sky, The Melody”.

Το “Liar” αποτελείται από περίπου πέντε χορταστικά λεπτά με heavy riffs, εναλλαγές brutal φωνητικών και εντυπωσιακές μελωδίες. Τον ήχο ντύνει ένα δυναμικό video clip σε σκηνοθεσία του Χρήστου Δουλγεράκη, cinematography του Δημήτρη Μαρίνη και παραγωγή του “The Storyteller Studio”.

Δείτε το video clip εδώ

«Το Liar είναι ένα από τα χαρακτηριστικά κομμάτια του νέου μας δίσκου και χαιρόμαστε που πλέον μπορούμε να το μοιραστούμε με τον κόσμο. Το video clip πιστεύουμε ότι αναδεικνύει τη δυναμική του κομματιού και είμαστε ευγνώμονες για τη συνεργασία μας με το “The Storyteller Studio”. Ανυπομονούμε για την επίσημη κυκλοφορία του νέου μας δίσκου “The Noise, The Sky, The Melody”. Μέχρι τότε, play Liar on repeat » ανέφεραν τα μέλη των Dead South Dealers.

Ακολουθήστε τους Dead South Dealers:

YouTube: https://www.youtube.com/@deadsouthdealers

Facebook: https://facebook.com/deadsouthdealers

Instagram: instagram.com/dead_south_dealers

Tik Tok: tiktok.com/@deadsouthdealers

Spotify: open.spotify.com/artist/6jnLALr0X0myMUZbUswDNl

Bandcamp: https://deadsouthdealers.bandcamp.com

Website: https://deadsouthdealers.com

Σχετικά με τους Dead South Dealers

Οι Dead South Dealers δημιουργήθηκαν το 2013, στην Αθήνα. Με επιρροές από heavy rock και metal, κατάφεραν να δημιουργήσουν τον δικό τους ξεχωριστό ήχο και να κερδίσουν τις εντυπώσεις με το πρώτο τους album “Walk Through the Line” που κυκλοφόρησε το 2017 από τη Sliptrick Records. Το 2024 επιστρέφουν με τον νέο τους δίσκο “The Noise, The Sky, The Melody” και το στίγμα για τον ήχο του το δίνει με τον καλύτερο τρόπο το “Liar” που κυκλοφορεί αποκλειστικά στο YouTube.

445