ΚΡΕΜΑ | The Ruckus Habit | Virgin Mary Eyes / Live at BUMS

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σάββατο 28 Ιανουαρίου

Μια συνάντηση γιορτή το Σάββατο 28 Ιανουαρίου, με τρεις μπάντες του Αθηναϊκού Underground , η rock’n’roll high εnergy δύναμη των ΚΡΕΜΑ , οι alternative groove rockers Ruckus Habit σε ξεσηκώνουν και οι πειραματικοί rock/metal Virgin Mary’s Eyes που ανεβάζουν από την αρχή τις ταχύτητες, ενώνουν τις δυνάμεις και την αγάπη τους για τον ήχο, προβλέπουν να κάνουν χαμό στη σκηνή του BUMS (Blackbird Underground Music Stage).

KPEMA ⚡
Ruckus Habit ⚡
Virgin Mary’s Eyes ⚡

Πληροφορίες:
⚡ Παρασκευή 28 Ιανουαρίου
👉 BUMS. (Ακαδημίας 98-100)
μέσα στη στοά.vπλησίον πλ.Κάνιγγος)
✔ Μετρό Ομόνοια & Πανεπιστήμιo
⌚ Πόρτες : 20:30
🤘 Συναυλία ξεκινάει στις 21:30
🎟️ Είσοδος: 5€ με μπύρα

🔥 KPEMA 🔥
Η ΚΡΕΜΑ, αποτελεί ένα άγνωστο είδος ανώτερης ουσίας, όπου σε περίπτωση ηχητικής επαφής με αυτή, ίσως προκαλέσει στον ακροατή το φαινόμενο της μεταστοιχείωσης.

FB: https://www.facebook.com/KREMA.Athens

🔥 The Ruckus Habit 🔥
Είναι η συνήθεια του σαματά!
Τέσσερα παιδιά από τα Νότια της Αθήνας που μπορούν να κρατήσουν ξύπνιο εσένα και τους γείτονές σου ακόμα και αν προβάρουν πέντε τετράγωνα μακριά. Γεννηθέντες το 2012, είναι γνωστοί κυρίως για τα πολλά ντεσιμπέλ που παράγουν, για τα δεμένα κιθαριστικά τους θέματα, για τις επιθετικές μπασογραμμές, για το δυνατό drumming και τα εμπνευσμένα από τις καθημερινές ανθρώπινες επαφές lyrics τους. Όλα τα παραπάνω, τυλιγμένα προσεκτικά μέσα σε ένα alternative indie rock περιτύλιγμα συνθέτουν τους Ruckus Habit. Μία βόμβα έτοιμη να σκάσει προκαλώντας έντονο ερεθισμό στο ακουστικό σου σύστημα.
Έγινες νυχτο-περπατητής των δρόμων, περιπλανώμενος σε μεθυσμένα σοκάκια με το “Night of the Living Dead”. Ήρθες στα ίσια σου και συγκράτησες τα ένστικτά σου με το “Realign”. Θρυμμάτισες τα όνειρά σου με το “Car trapped” και ξεκαθάρισες τη θέση σου ως αφερέγγυος με το “Trust”.
Το άλμπουμ “Night of the Living Dead” που είχες τόσο καιρό ανάγκη είναι τώρα εδώ. Η γνωστή ταραχοποιός συμμορία σε κοιτάει στα μάτια από τη σκηνή του BUMS και τα κάνει, ως συνήθως, λαμπόγυαλο.

FB : https://www.facebook.com/theruckushabit
IG: https://www.instagram.com/theruckushabit/
𝐘T: https://www.youtube.com/c/TheRuckusHabit
𝐒𝐩𝐨𝐭𝐢𝐟𝐲: https://tinyurl.com/RuckusHabitSpotify

🔥 Virgin Mary’s Eyes 🔥
Οι Virgin Mary’s Eyes (VME) είναι ένα μουσικό συγκρότημα πειραματικής rock/metal, επηρεασμένο από όλο το φάσμα της μουσικής εντός και εκτός του σκληρού ήχου. Δημιουργήθηκε στην Κομοτηνή το 2014 και πλέον εδρεύει στην Αθήνα. Την περίοδο 2014-2017 συμμετείχε σε live εμφανίσεις μαζί με άλλες ελληνικές μπάντες και εξέδωσε διαδικτυακά ένα EP (“Delirium Tremens”). Έπειτα από μια ανενεργή περίοδο λόγω αλλαγής μελών και στυλ, επιστρέφουν για νέες εμφανίσεις και κυκλοφορίες! Αυτόν τον καιρό βρίσκονται στα πρόθυρα της ετοιμασίας του πρώτου τους Full Album.

Links:
FB : https://www.facebook.com/VMEyes
𝐘T: https://tinyurl.com/VirginMarysEyes
IG : https://www.instagram.com/virgin_marys_eyes/
BC : https://virginmaryseyes.bandcamp.com/releases

Πόρτες: 20:30
Ζημιά: 5€ με μπύρα

FB event: https://www.facebook.com/events/562988828746893

151