GEMINI SYDNROME: “3rd Degree-The Rising”

ALBUM

Είδος: Alternative Metal
Εταιρία: Century Media Records
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 15 Οκτωβρίου 2021

Υπήρχε μια περίοδος που συγκροτήματα σαν τους Gemini Syndrome θα μπορούσαν να κάνουν πραγματική καριέρα.
Τότε που μεσουρανούσαν οι Mudvayne, οι Mushroomhead και τότε που ξεχώρισαν και παρέμειναν στο προσκήνιο μέχρι τώρα, οι Disturbed.
Αυτή η εναλλακτική μορφή του metal που οι σκληροπυρηνικοί του ακόλουθοι μίσησαν, βαφτίστηκε Nu-metal και προσέθεσε στοιχεία στην metal που ως τότε έμοιαζαν παράτερα.
Μία λίγο πιο pop δομή στα κομμάτια, ειδικά στα ρεφρέν, την παράλληλή ύπαρξη καθαρών και σκληρών φωνητικών, hardcore ξεσπάσματα ακόμα και rap φόρμες.

Οι Gemini Syndrome δισκογραφούν για τρίτη φορά και το “3rd Degree-The Rising” είναι ένα album με καλογυαλισμένη παραγωγή από τον κύριο Matt Good, αλλά χωρίς να με εκπλήσσει με το αποτέλεσμα.
Τα κομμάτια είναι προβλέψιμα και οι ιδέες ακούγονται χιλιακουσμένες, αλλά με τη σωστή ποσότητα αλκόολ ίσως και να λικνιστώ.

Άνθρωποι που ακολουθούν συγκροτήματα σαν τους Five Finger Deat Punch ίσως, να βρουν κάτι το ενδιαφέρον στους Gemini Syndrome. Εμένα με έχασαν από τα μέσα του δίσκου κιόλας.
Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμη αγορά για νέα συγκροτήματα αυτού του ήχου, που μοιάζει η έμπνευση του να έχει πεθάνει κάπου κοντά στην ημερομηνία κατάρρευσης της Lehman Brothers, η Century Media μάλλον το πιστεύει όμως.

Τι έχει απόψε το Mega, Alexa;

Facebook: https://www.facebook.com/GeminiSyndrome
Twitter: https://twitter.com/geminisyndrome
Instagram: https://www.instagram.com/geminisyndrome/
Official website: https://synnersociety.com/
Spotify: https://open.spotify.com/artist/5plcM0NxqZcnAWQVECcjWN

548

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2113 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.