CHILD: “Meditations in Filth”

Είδος: Deathgrind, Grindcore, Crust
Δισκογραφική: EAT Heavy Records
Ημ. Κυκλοφορίας: 17 Φεβρουαρίου 2023

Το «μένουμε πάντα παιδιά» μέσα από ένα grind multiverse!

Οι Child έρχονται με φόρα από τη Σουηδία και οι διαθέσεις τους είναι ξεκάθαρες: τίμιο ξύλο, κλοτσοπατινάδα, αίμα, καθόλου δάκρυα κι αρκετός ιδρώτας.

Το κουιντέτο κυκλοφορεί το ντεμπούτο του μέσω της EAT Heavy Records κι αν εξαιρέσουμε κάτι υπερβολές στο Δελτίο Τύπου, όπως “the Black Album of grindcore”, το αποτέλεσμα είναι όντως καλό και θα κουνήσει λογής κεφάλια που πίνουν ν̶ε̶ρ̶ό̶ αλκοόλ στο όνομα των Napalm Death, με τους Child να συνδυάζουν με μαεστρία τα death με τα grind στοιχεία, προσφέροντας ένα καταιγιστικό full length που θα κάνει κάθε γείτονα να βλαστημήσει που μένει κοντά σου.

Μέσα από 17 κομμάτια, το “Meditations in Filth” βάζει σκοπό να ανοίξει μόνο του ένα pit, να σε βάλει μέσα, να σε δείρει, να σε πετάξει έξω και μετά να σε χώσει ξανά μέσα. Κι όλα αυτά χωρίς να προσπαθεί να πρωτοτυπήσει, να διαφοροποιηθεί ή να επαναπροσδιορίσει το είδος.

Είναι όσο μπρουταλάδικο πρέπει, με σωστή διάρκεια, αποτελώντας ένα βαρβάτο ηχητικό rollercoaster που σφύζει από ντεθίλα και γκραηντίλα, με σκοπό να δώσει ένα ευχάριστο k̶i̶c̶k̶ μπουκέτο στους λάτρεις του είδους.

Long story short, οι Child δεν παιδιαρίζουν και συστήνονται με ένα αρτιότατο album που σε ένα παράλληλο σύμπαν, θα είχε χρέη soundtrack σε κάθε οικοδομή κατά τη διάρκεια μιας κατεδάφισης.

https://www.facebook.com/childgrind/

374

Avatar photo
About Στέφανος Στεφανόπουλος 1396 Articles
Γεννήθηκε την ίδια ακριβώς ημέρα με τα CD και μάλλον για αυτό ασχολείται τόσο πολύ με τη μουσική. Όταν δεν γράφει για αυτή, αγοράζει CD, και όταν δεν αγοράζει, θα τον βρείτε είτε να παριστάνει τον dj σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας, είτε να προσπαθεί να κατεβάσει κάποια ιδέα για διαφήμιση. Στο Rockway.gr εντάχθηκε το 2010 και κάπως, κάπου, κάποτε, βρέθηκε να κρατάει και τα κλειδιά του. Δεν συμπαθεί τους ψευτοκουλτουριάρηδες, τους ξερόλες και τη μουστάρδα. Δηλώνει εγωιστής, κυνικός και fan του Philip Dick.