BLOODKILL: “Throne of Control”

ALBUM

Είδος: Thrash Metal
Δισκογραφική: Ανεξάρτητη κυκλοφορία
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 19 Ιανουαρίου 2021

Οι Bloodkill είναι ένα νέο συγκρότημα από την Ινδία που παίζει “λυσσασμένο” thrash metal και το “Throne of Control” είναι η πρώτη τους προσπάθεια να κατακτήσουν τον κόσμο. Και μπορεί να είναι ελάχιστα τα συγκροτήματα που βγαίνουν από την Ινδία στο εξωτερικό, αλλά 9 στις 10 φορές η απόδοση των Ινδών είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική.

Το ίδιο συμβαίνει και με τους Bloodkill (γ@μ@το όνομα όπως και το εξώφυλλο) που το thrash τους χρωστάει πολλά στην “αγία γερμανική τριάδα” (Kreator, Destruction, Sodom) και ειδικά το “πνεύμα” των Kreator είναι διάχυτο στο album. Επίσης δεν λείπουν τα “μπασταρδέματα” με Death όπως στο τραγούδι “Horrorscope” ή με το συγγενικό heavy metal, όπως στο “Unite and Conquer”, με ικανοποιητικά αποτελέσματα. Με την πρώτη κιόλας “ριπή” του ανίερου “Blindead Circus”, “νιώθω” πως εδώ έχω να κάνω με κάτι πραγματικά καλό και αυτό συνεχίζεται και με τα υπόλοιπα 6 κομμάτια, που είναι ιδανικά για καταστροφές και έντονο headbanging. O Anirudh Gollapudi, τραγουδιστής της μπάντας, “φτύνει” απολαυστικά τους στίχους και τα καταφέρνει καλά και σε πιο death καταστάσεις, οι Vishwas Shetty και οι Shubham Khare στις κιθάρες “παίζουν σοβαρή μπαλίτσα” μεταξύ τους, ο drummer Jay Patil “του δίνει και καταλαβαίνει” και όπως όλες οι σωστές μπάντες, οι Bloodkill αφήνουν χώρο στον μπασίστα τους Yash Wadkar να μεγαλουργήσει και να γεμίσει τη μουσική τους.

Γενικά οι Bloodkill προσφέρουν μια αυθεντική thrash εμπειρία με το “Throne of Control”, ένα δίσκο που είναι ότι πρέπει για “κοπάνημα” και αποτελεί και μια καλή προπόνηση για το σπίτι, μέχρι να επιστρέψουν οι συναυλίες. Αξιοπρεπέστατη κυκλοφορία που δεν πρέπει να αγνοηθεί, ειδικά από τους thrash-άδες.

Facebook: https://www.facebook.com/bloodkillindia/

500

Avatar photo
About Πελοπίδας Χελάς 285 Articles
Γεννημένος τη δεκαετία του 80 έφαγε την πετριά με την σκληρή μουσική όταν στη τρυφερή ηλικία των 10, ένας συμμαθητής του από το σχολείο του έγραψε δυο κασέτες που του άλλαξαν όλη τη ζωή. Στη μια κασέτα ήταν γραμμένο το “The Number of the Beast ” και στην άλλη το “Master of Reality ”. Έκτοτε, η μουσική μπήκε για τα καλά στη ζωή του και μπορεί να έχουν περάσει 30 χρόνια, αλλά η καψούρα του για το metal παραμένει αμείωτη. Επίσης λατρεύει το διάβασμα, παίζει μανιωδώς video games και δεν λέει ποτέ όχι για κανα μονάκι σε κάποιο γήπεδο μπάσκετ.