ANTIMATTER – Mick Moss (Rockumentary)

ROCKUMENTARIES

Συνήθως η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς αποτελεί κομβικό σημείο στο οποίο οι άνθρωποι καταστρώνουν νέα σχέδια, κάνουν κάθε χρόνο αυτή την περιβόητη «νέα αρχή»! Αυτή η χρονιά δεν άφησε περιθώρια για πολλές προσδοκίες και κατάρτιση συγκεκριμένων πλάνων, καθώς ακόμη δεν γνωρίζουμε μέχρι που θα φτάσει η κατάσταση με τον εγκλεισμό και το λουκέτο στην οικονομία, μέρος της οποίας αποτελεί και το κομμάτι των συναυλιών.

Σε κάθε τι αρνητικό όμως αν ψάξουμε καλά θα βρούμε και κάτι θετικό. Έτσι, στην περίπτωσή μας, ο Γιάννης Φράγκος εκμεταλλεύτηκε τον extra χρόνο που περνά στο σπίτι του κι έβγαλε από το ντουλάπι το υλικό από την επίσκεψη των Βρετανών dark rockers στην Αθήνα.

Στις 24 Μαρτίου του 2019 λοιπόν, οι Antimatter έδωσαν μια συναυλία στο death disco club, ενώ λίγες ώρες νωρίτερα συντακτικό τρίο του περιοδικού απαρτιζόμενο από τους (καθ’ ύψος) Γιώργο Μακρή, Σπύρο Χονδρογιάννη και Γιάννη Φράγκο συναντήθηκε με τον Mick Moss (φωνητικά, κιθάρα, σύνθεση) και στον φιλικό χώρο του Chaplin Brothers bar είχαν μαζί του μια κουβέντα σχετικά με την πορεία του Moss με τους Antimatter!

Το υλικό αυτό (συνέντευξη και αποσπάσματα από την συγκεκριμένη συναυλία) έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στο παρακάτω video, το οποίο επιμελήθηκε ο Γιάννης Φράγκος:

1032