RAGE NUCLEAIRE: “Black Storm of Violence”

Μίσος. Μίσος για τον κόσμο. Μίσος για την ανθρωπότητα. Μίσος για τα πάντα. Μόνο μίσος. Η λύση βρίσκεται στα συντρίμια του πολέμου. Η μόνη απάντηση… οι Rage Nucleaire.

Aκούγοντας το “Black Storm of Violence” και μη έχοντας προηγούμενες επαφές με την μπάντα, το πρώτο πράγμα που μου πέρασε από το μυαλό ήταν πώς ποτέ άλλοτε ο πόλεμος δεν ήταν τόσο διασκεδαστικός. Αυτή η πολεμοχαρής black metal μηχανή συνδυάζοντας τα απάνθρωπα και αρρωστημένα φωνητικά του Lord Worm, χρησιμοποιώντας και τα απαραίτητα πολυαγαπημένα samples, με μια πολύ καλή παραγωγή μέσα από την οποία ξεχωρίζεις εύκολα τις φανταστικές κιθαριστικές μελωδίες και τον βομβαρδισμό που εξαπολύει ο Fredrik Widigs πίσω από το drumkit, δημιουργεί ένα άλμπουμ κανονικό όλεθρο. Mε τις συνθέσεις να ζέχνουν μπαρούτι και αίμα και επηρεασμένοι από τους αρχιστράτηγους του είδους Immortal, Emperor, Marduk, Anaal Nathrakh οι Rage Nucleaire σε ταυτίζουν από την πρώτη στιγμή με την επιθετικότητα και την έκρηξη βίας που διαχέει όλο το δίσκο.

Κομματάρες όπως τα “The Deadfall Triptych”, “Goddess of Filth”, “Revel in Bones” και το ομότιτλο, σου φοράνε το κράνος και σε πετάνε στα χαρακώματα με τις σφαίρες να ξυρίζουν το κεφάλι σου. Και ο πιο δυνατός θα μείνει όρθιος από τα πολυβόλα των Καναδών.

Ξέρουμε επομένως από τώρα ποια θα είναι η μουσική υπόκρουση από τα ηχεία του τρίτου παγκοσμίου πολέμου…

504