ANAL VOMIT: “Peste Negra Muerte Negra”

Και οι σπουδαίες κυκλοφορίες συνεχίζονται με ακόμη ένα δυνατό comeback. Και μιλαώ φυσικά για ένα από τα καμάρια της Λατινικής Αμερικής. Τους Περουβιανούς Anal Vomit.

Από τους οποίους δεν είχαμε νέα για περίπου έξι χρόνια. Μια αναμονή που έληξε πανηγυρικά με την φετινή τέταρτη κυκλοφορία τους “Peste Negra Muerte Negra”. Μια κυκλοφορία επιθετικού blackened death/ thrash metal. Ακριβώς όπου το είχαν αφήσει το 2009. Κοφτερά σόλο, τύμπανα που θα ζήλευαν και τα πιο ηχηρά πολυβόλα, ξεσκισμένα φωνητικά από τον Possessor, επιρροές από Sarcofago, Holocausto και Possessed και ένα άρωμα Λατινικής Αμερικής σαν αναμμένο πούρο, κάνουν αυτό το δίσκο μοναδικό και κρατάνε την παράδοση και την ποιότητα του ακραίο ήχο τους σε ψηλά επίπεδα.

“Brebaje de Muerte”, “Obsessive Sexual Slaughter”, “Venganza Obscura” και “A Savage Fornication” προσωπικές κορυφές και σίγουρα εξαιρετικές προτάσεις για να μπείς στο κλίμα του δίσκου και της μπάντας φυσικά.

Μικρές δόσεις goreίλας, καρφιά, old school αισθητική και μπόλικη σατανίλα σπέρνουν τον… “Μαύρο Θάνατο” μέσα από ένα blackened death μακελειό.

La gran retorno de Anal Vomit. Ή κάπως έτσι.

485