SMOKIN’ BASEMENT: “King Desert Smoke”

Αυτή είναι αρχή ρε πούστη μου!

H φωνή του Bryan Cranston να απαγγέλλει το ποίημα “Ozymandias” στο trailer της πέμπτης σεζόν της σειράς. “I am Ozymandias, king of kings”!

Μετά τους Tuber, ένα ακόμα instrumental σχήμα που μας έρχεται από τις Σέρρες και κινείται στον ευρύτερο χώρο του heavy rock.

Για εκείνους που αρέσκονται σε Karma to Burn και Atomic Bitchwax καταστάσεις είναι μια καλή παρέα. Όμορφη παραγωγή και κλασικά μουσικά μοτίβα που έχουν χαρίσει εδώ και 2 δεκαετίες τα μεγαθήρια του χώρου.

Το δεύτερο κομμάτι της δουλειάς αυτής, “Volume Haze”, είναι εξαιρετικό δείγμα δουλειάς από τους Σερραίους, και δείχνει ότι μπορούν να παίξουν καλή μπαλίτσα και να ακολουθήσουν στο μέλλον κατά πόδας, τους προαναφερθέντες συμπολίτες τους.

Αν βέβαια, δεν αντέχεις να μην ακούσεις άχνα για 25 λεπτά, τότε καλύτερα μην δοκιμάσεις γιατί η ορχηστρική μουσική απαιτεί ψυχική εργασία και από τον ακροατή.

LIGHT IT UP!

490

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2112 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.