PETER PAN SPEEDROCK: “Buckle Up And Shove It!”

Οι Ολλανδοί Peter Pan Speedrock είναι μια μουσική σχέση πάθους μεταξύ rockabilly, punk rock και Motorhead.

Όσοι τους είδαν το υπερηχητικό τρίο πέρσι στο ΑΝ καταλαβαίνουν. Φανταστείτε μόνο πως ο μπασίστας τους έχει ξηλώσει από το μπάσο του την χορδή της σολ, μαζί με το κλειδί.

4 χρόνια μετά το “We Want Blood”, κυκλοφορούν το ένατο τους album “Buckle Up And Shove It!”, μπαίνοντας και αυτοί στο roster της SPV/ Steamhammer, μαζί με τους Motorhead, Supersuckers και Nashville Pussy.

Συνεχίζοντας από εκεί που έμειναν, σε αναγκάζουν με το άκουσμα της μουσικής τους να θες να καταβροχθίσεις μπιροπότηρα και να τα σπάσεις σε κεφάλια ανυποψίαστων γειτόνων. Μαζί με τους Motorhead που είναι εμφανώς μεγάλη επιρροή για την μπάντα, καταλαβαίνεις πως αγαπούν και τους Black Flag, της εποχής Henry Rollins, αλλά και την προσωπική διαδρομή αυτού.

Μελωδικοί, ταχύτατοι και γκρουβάτοι ισόποσα είναι ένα συγκρότημα που κυκλοφορεί έναν ακόμη δίσκο που θα σε συνεφέρει από όποια στεναχώρια σου!

Δεν διστάζεις… PURE FUCKIN’ ROCK ‘N’ ROLL!!!!

Highlights: “Get You High”, “Murdertruck”, “Bad Thing”, “Heart full of soul” διασκευάζοντας Yardbirds με την βοήθεια του Spark Retard (Demented Are Go) στα φωνητικά.

549

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2111 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.