THE SILENT RAGE: νέα σχετικά με το σχήμα

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου

Αγαπητοί φίλοι,

Έχει περάσει κάμποσος καιρός από τότε που ακούσατε κάποια νέα από εμάς οπότε τώρα ήρθε η ώρα να μάθετε μερικά.

Με περηφάνια σας ανακοινώνουμε πως η μπάντα αναμένεται να μπει στις 25 Αυγούστου στα γνωστά DevasoundZ Studios στην Αθήνα. Το studio στο οποίο σχήματα όπως οι SepticFlesh, Rotting Christ, Karma Violens, Endsight, ανάμεσα σε άλλους, ηχογράφησαν τα άλμπουμ τους, αναμένεται να αποτελέσει το σπίτι μας για ένα διάστημα περίπου δυο μηνών. Ο Fotis Benardo (SepticFlesh, SiXforNinE) θα είναι αυτός που θα αναλάβει εξ’ ολοκλήρου ως μηχανικός ήχου/παραγωγός την διαδικασία της ηχογράφησης, της μίξης και του mastering. Επιπλέον στο δίσκο θα συμμετέχουν κάποιοι πολύ ιδιαίτεροι συμμετέχοντες.

Ο τίτλος του πρώτου μας δίσκου δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα. Αναμένεται να εμπεριέχει τα έντεκα από τα συνολικά δεκατρία τραγούδια που επρόκειτο να ηχογραφήσουμε. Αυτός ο δίσκος αποτελεί επίσης το επόμενο βήμα στην μουσική κατεύθυνση της μπάντας, με τα νέα κομμάτια να είναι πιο επιθετικά σε σχέση με αυτά που μας έχετε συνηθίσει από το παλιότερο υλικό μας. Μερικοί τίτλοι κομματιών είναι: “Stormwarrior”, “The Deadliest Scourge”, “Sin Of A Pilgrim”, “Between Harmony & Sorrow”.

Τέλος, κατά το διάστημα των ηχογραφήσεων θα κάνουμε ένα μικρό διάλλειμα λόγω μιας ιδιαίτερης εμφάνισης που αναμένεται να πραγματοποιήσουμε. Είμαστε κάτι παραπάνω από χαρούμενοι να σας γνωστοποιήσουμε την συμμετοχή μας ως opening act στην επερχόμενη εμφάνιση των Grave Digger επί Αθηναϊκού εδάφους, την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014 στο χώρο του Κυττάρου Live. Είναι πραγματικά σπουδαίο να μοιραζόμαστε την ίδια σκηνή μαζί τους, τρία χρόνια αργότερα από την προηγούμενη φορά.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες εξελίξεις.

Φιλικά,
The Silent Rage

129