FINNTROLL: “Natten Med De Levande Finntroll”

“Δώρο έκπληξη” από τα αγαπημένα μας ανόσια, φασαριόζικα, σκανδαλώδη και πάνω απ’ όλα αλκοολικά Troll made in Helsinki, Finnland.

Το “Natten Med De Levande Finntroll” (Night Of The Living Troll) είναι το πρώτο live album της μπάντας, με μίξη και mastering από Mikko Karmila & Mika Jussila και δεμένο με τη φωσφορίζουσα γιρλάντα mind blowing performace ala Finntroll on stage κατευθείαν από το Melkweg venue του Amsterdam (20 Σεπτεμβρίου του 2008), κυρίες και κύριοι, το αποτέλεσμα δεν θα ήταν τίποτα λιγότερο από ικανοποιητικό… ή μάλλον ήθελα να πω: ABSOLUTELY FUCKING AWESOME!

Εκστασιαστήκατε; Ε, να εκστασιαστείτε κι άλλο καθώς σας περιμένουνε 19 αχνιστοί Τρολ-ικοί ύμνοι, αναμειγμένοι δίχως έλεος στο blender  με παραδοσιακή Φιλανδική Humppa, black, folk και heavy σε μια άκρως βίαια υπερηχητική επανάσταση με στόχο την εσωτερική εγκεφαλική αιμορραγία. Ρουφήξτε όλη τη νωπή, βάρβαρη, πρωτόγονη κτλ. ενέργεια με το καλαμάκι (χοντρό…), ενσωματωθείτε στο απόλυτο τελετουργικό της ωμότητας και του οινοπνεύματος (ωραία και Ευρωπαϊκά) και αφεθείτε ολοκληρωτικά στους καταστροφικούς ρυθμούς της κλίμακας των μαϊμουδιάρικων τούτων παίδων.

Κυκλοφορεί στα μέρη μας 13 Ιουνίου από Spinefarm Records, υπομονή πλησιάζει και σας έρχεται και περιμένω να χιμήξετε αιμοβόρα στην λιχουδιά σας σαν “καλά” αρπαχτικά. Πραγματικά είναι μια από τις περιπτώσεις: *το κερασάκι στην τούρτα* (ή στη vodka). Μην το αφήσετε να περάσει κάτω από την επιδέξια μουσικο-μύτη σας.

Δε μένει τίποτα άλλο να πούμε για τις ανεπανάληπτες οντότητες ονόματι Finntroll, οπότε “απολαύστε υπεύθυνα”, “long live the Troll” και εις το όνομα του Trollish Hoedown metal, Αμήν.

425