DELANY: "Blaze And Ashes"

Οι Delany είναι ένα νέο project, στο οποίο συμμετέχουν πολλοί και διάσημοι μουσικοί όπως, μεταξύ άλλων, η Lana Lane, ο Dennis Ward και ο David Readman (και οι δύο μέλη των Pink Cream 69).

Οι στίχοι των κομματιών είναι βασισμένοι στο μυθιστόρημα “Chronicle of the Immortal” του συγγραφέα Wolfgang Hohlbein. Όπως είναι αναμενόμενο τους ήρωες του βιβλίου ενσαρκώνουν οι τραγουδιστές του σχήματος.

Ο δίσκος αποτελείται από hard rock κομμάτια, στα οποία κύριο ρόλο παίζουν οι πολύ όμορφες μελωδίες της κιθάρας, οι οποίες πλαισιώνονται από τις εξαιρετικές ερμηνείες των τραγουδιστών.

Στα κομμάτια του δίσκου (11 τον αριθμό) περιλαμβάνονται τραγούδια με δυνατές κιθάρες (όπως είναι το ομώνυμο και το Incarnation) αλλά και πολύ καλές μπαλάντες (Love Tears, Eternity Yours).

Η παραγωγή του δίσκου είναι πάρα πολύ καλά, πράγμα το οποίο δεν αποτελεί έκπληξη αν αναλογιστεί κανείς ότι υπεύθυνος για την παραγωγή (αλλά και για τη μίξη) είναι ο Dennis Ward.

Οι Delany κυκλοφόρησαν έναν πάρα πολύ καλό δίσκο, και όσοι αποφασίσουν να τον αποκτήσουν καλά θα ήταν να μη μείνουν στα ονόματα των συμμετεχόντων, διότι κάτι τέτοιο θα αδικούσε τις πολύ όμορφες συνθέσεις που περιέχει το Blaze And Ashes.


Καρβούνης Δημήτρης

681