STEEL PANTHER: Αποκαλύφθηκε το εξώφυλλο της νέας τους δουλειάς

Την 1η Απριλίου (όχι δεν μας κάνουν πλάκα), οι Αμερικανοί Steel Panther κυκλοφορούν το νέο τους album.

H τέταρτη δουλειά της μπάντας θα έχει τον τίτλο “All you can eat” και θα συνοδεύεται από το παραπάνω “ανόσιο” εξώφυλλο.

Ακολουθεί η tracklist.

01. “Pussywhipped”
02. “Party Like Tomorrow is the End of the World”
03. “Gloryhole”
04. “Bukkake Tears”
05. “Gangbang at the Old Folks Home”
06. “Ten Strikes You’re Out”
07. “The Burden of Being Wonderful”
08. “Fucking My Heart in the Ass”
09. “B.V.S.”
10. “You’re Beautiful When You Don’t Talk”
11. “If I Was the King”
12. “She’s on the Rag”