OCTOBER 31: “Meet Thy Maker”

Οι Αμερικανοί October 31 σχηματίστηκαν το 1995 και αυτή εδώ είναι η επανακυκλοφορία της δεύτερης δισκογραφικής τους δουλειάς που έβγαλαν το 1999 στην οποία περιλαμβάνεται και το ep “Visions Of The End” του 1998, καθώς και 4 επιπλέον κομμάτια.

Το παραδοσιακό heavy metal που παίζουν οι October 31 άδικα έχει περάσει απαρατήρητο από το “ευρύ” κοινό κι έτσι δίνεται αυτή η δεύτερη ευκαιρία αρκετά χρόνια μετά σε ένα δυνατό πακέτο. Συνολικά υπάρχουν στο δισκάκι 16 τραγούδια με τα πρώτα 7 να ανήκουν στο πρωτότυπο “Meet Thy Maker” με μια πολύ αξιόλογη διασκευή στο “Power And The Glory” των Saxon. Τα επόμενα 5 κομμάτια είναι από το ep που προαναφέρθηκε.

Το “When Darkness Covers The Sun” είναι ακυκλοφόρητο από την περίοδο των ηχογραφήσεων του “Meet Thy Maker”, ενώ υπάρχουν δυο demo εκτελέσεις από τα “The Chosen One” (1997 demo) και “Meet Thy Maker” (1999 demo) καθώς και μια live ηχογράφηση του “The Chosen One” από το 2000 με τον Shawn Pelata στα φωνητικά.

Τσεκάρετε τους και διαπιστώστε οι ίδιοι ότι υπήρχαν και τη δεκαετία του ‘90 μπάντες που έπαιζαν τίμιο και ευθύ heavy/power metal που αξίζουν έστω και σήμερα την προσοχή μας.

548