ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ + RITA MOSSS + JAY MARIE live @ ZERO TUE 24/12

Ακολουθεί δελτίο τύπου.

Την Τρίτη 24/12 η Chaotic Synergy σε συνεργασία με το ZERO παρουσιαζει ενα πανκ ντελίριο με τους Λύσσα Κακιά (μελη απο Bazooka) τους εκρηκτικούς Rita Mosss και την Jay Marie.

Μετα την συναυλία θα ακολουθήσει After Show Party The cult night.

Έναρξη: 22:00

Είσοδος Ελεύθερη Συνεισφορά
(Προτεινόμενη συνεισφρα 3 €)
Event on fb

Η Rita Mosss, γερμανοεβραία στην καταγωγή, αποτελεί γνωστή και παλιά καραβάνα του αθηναϊκού πεζοδρομίου και όχι μόνο. Συγγρού, Βουκουρεστίου, Σόλωνος, είναι μερικά από τα γνωστά «στέκια» στα οποία σύχναζε. Όντας καλλιτεχνική φύση από μικρή ηλικία υπηρέτησε με απίστευτη προσήλωση και πάθος την τέχνη του έρωτα. Το πλήρωμα του χρόνου όμως έφθασε κάποια στιγμή και μετά από μια πολυετή πορεία έπρεπε να αποσυρθεί σιγά σιγά. Μια όμως τόσο δραστήρια και ανήσυχη προσωπικότητα δεν θα μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό της να κάθεται άπραγη περνώντας βαρετά τις μέρες της συνταξιοδότησης της. Οπότε στον ελεύθερο της χρόνο που είναι πια αρκετός, έχει αφιερωθεί στην σύνθεση τραγουδιών και συγγραφή στίχων. Λόγω προχωρημένων αρθριτικών και πρεσβυωπίας, αδυνατεί να υποστηρίξει την Live performance των πνευματικών της έργων, γιΆ αυτό το λόγο εκμεταλλεύεται δύο καλούς μεν, όχι και τόσο έξυπνους δε παλιούς πελάτες της, με μόνο αντάλλαγμα λίγη από την ερωτική σοφία της, απόσταγμα σαράντα και πλέον ετών στο κουρμπέτι.

https://www.facebook.com/pages/Rita-Mosss/203634323038197?ref=hl
http://ritamosss.bandcamp.com/

Chaotic Synergy: Chaotic Synergy Records is a d.i.y spirit record label that specializes in the romantic exploration of the vinyl record and audio cassette expanding the borders of the record industry.

https://www.facebook.com/pages/Chaotic-Synergy/344309385705910?fref=ts
http://www.chasyt.com/

ZERO
Μεγάλου Αλεξάνδρου 120
Κεραμεικός, Αθήνα
τηλ. 2130 2374120
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Website: http://zeroathens.wordpress.com/

Social Media:
https://www.facebook.com/zeroathens
https://twitter.com/ZERO_Gigs

166