JAW BONES: “Jaw Bones” EP

Αν σου αρέσουν οι Kyuss, Soundgarden, Melvins και ο Danzig άκουσε τους συμπατριώτες μας Jaw Bones, που έχουν να σου προσφέρουν όμορφες στιγμές.

Ξεκινώντας με το “Ego Tripper” με το grunge να συναντά το desert των Kyuss, με ξεσπάσματα πιο άμετρου rock, σε ύφος Faith No More και Melvins, με έναν τραγουδιστή να δείχνει και μια συμπάθεια στον Phil Anselmo και που και που να μπαίνει σε ύδατα Danzig-ικά.

Το “Α Thousand Masks” συνεχίζει στο ίδιο ακριβώς κλίμα, δείχνοντας πως οι Jaw Bones έχουν βρει τον ήχο τους και τα φωνητικά έχουν αυτή την ωραία βραχνάδα που χρειάζεται το στυλ, αν και δεν είναι αυτό που θα σε κάνει να τα αναγνωρίσεις μιας που πολλοί συνάδελφοι του στην εγχώρια σκηνή τα χρησιμοποιούν.

Το τελευταίο “Fear” είναι ίσως το πιο όμορφο από τα τρία, μπαίνοντας με τόσο όμορφο ρυθμικό τρόπο και συνδυάζοντας τέλεια όλες τους τις επιρροές, μου άφησε μια πολύ γλυκιά μελωδία στα αυτιά.

Περιμένω κάτι πιο ολοκληρωμένο για να μπορώ να έχω μια πλήρη άποψη για την μπάντα. Νομίζω όμως, πως δε θα με απογοητεύσουν!

Ακούτε τους στο http://jawbones.bandcamp.com/.

469

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2114 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.