JINJER: “Inhale, Don’t Breathe” EP

Σου αρέσει το mathcore και γενικότερα το metalcore; Οι Jinjer ήρθαν για να σου δώσουν αυτό που ζητάς!

Το κουιντέτο από την Ουκρανία φέρει γυναίκα πίσω από το μικρόφωνο και οι συνειρμοί με τους αγαπητούς Iwrestledabearonce είναι αναπόφευκτοι.

Πέντε αξιοπρεπέστατες συνθέσεις, τα single “Hypocrites & Critics” και “Objects in Mirror Are Closer Than They Appear” ως bonus tracks, συν τρεις live εκτελέσεις. EP δέκα κομματιών λοιπόν, που σίγουρα αξίζει τα λεφτά του.

Η Tatiana Shmaylyuk διαθέτει το σωστό λαρύγγι και οι εναλλαγές της από growls σε καθαρά δεν κουράζουν και ευτυχώς δεν προσπαθεί να αποδείξει κάτι, ισορροπώντας  έτσι τα φωνητικά της. Αρκετά μελωδικό και λιγότερο “κουκουρούκου” από τους προαναφερθέντες Iwrestledabearonce.

Σε γενικές γραμμές δεν πρωτοτυπούν και δεν εκπλήσσουν, αλλά σίγουρα αποδεικνύουν μέσα στα 35 λεπτά του EP πως έχουν όλα τα φόντα για μια καθόλα σωστή εκπροσώπηση του είδους. Και ακούγοντας κομμάτια όπως “Until the End”, “Waltz”, “Scissors” και “Objects in Mirror Are Closer Than They Appear”, δε γίνεται να μην περιμένω με ανυπομονησία το full length τους!

546

Avatar photo
About Στέφανος Στεφανόπουλος 1391 Articles
Γεννήθηκε την ίδια ακριβώς ημέρα με τα CD και μάλλον για αυτό ασχολείται τόσο πολύ με τη μουσική. Όταν δεν γράφει για αυτή, αγοράζει CD, και όταν δεν αγοράζει, θα τον βρείτε είτε να παριστάνει τον dj σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας, είτε να προσπαθεί να κατεβάσει κάποια ιδέα για διαφήμιση. Στο Rockway.gr εντάχθηκε το 2010 και κάπως, κάπου, κάποτε, βρέθηκε να κρατάει και τα κλειδιά του. Δεν συμπαθεί τους ψευτοκουλτουριάρηδες, τους ξερόλες και τη μουστάρδα. Δηλώνει εγωιστής, κυνικός και fan του Philip Dick.