WINDS OF PLAGUE: “Resistance”

Οι Winds of Plague, όσο και εάν προσπαθούν να πείσουν για το αντίθετο, ποτέ δεν κατάφερνα να κάνουν κάποια ιδιαίτερη επιτυχία.

Δεν είναι κακοί ρε παιδί μου, αλλά το deathcore τους είναι παρωχημένο και χιλιοειπωμένο. Ξέρεις τι θα ακούσεις, που θα βρεις ξεσπάσματα, που breakdowns και που mid tempo ρυθμικά. Δε με χαλάει στο άκουσμα, και για να είμαι ειλικρινής το “Resistance” δεν είναι και του πεταματού (κυρίως σε σχέση με το προηγούμενο “Against the World”), απλά αμφιβάλλω πως έχει οτιδήποτε να προσφέρει γενικότερα.

Καλά τα συμφωνικά εφεδάκια (χαρακτηριστικό του ήχου τους), χωρίς να προσδίδουν όμως και κάτι στο σύνολο, ενώ η και καλά “back to the hardcore” ήχο που αναζητούν στο “Resistance” δεν υλοποιείται για κανένα λόγο.

Οι Winds of Plague είναι αναμενόμενοι, αλλά όχι κακοί… Άμα δε σε ενοχλεί αυτό, είσαι οκ.

489

Avatar photo
About Στέφανος Στεφανόπουλος 1396 Articles
Γεννήθηκε την ίδια ακριβώς ημέρα με τα CD και μάλλον για αυτό ασχολείται τόσο πολύ με τη μουσική. Όταν δεν γράφει για αυτή, αγοράζει CD, και όταν δεν αγοράζει, θα τον βρείτε είτε να παριστάνει τον dj σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας, είτε να προσπαθεί να κατεβάσει κάποια ιδέα για διαφήμιση. Στο Rockway.gr εντάχθηκε το 2010 και κάπως, κάπου, κάποτε, βρέθηκε να κρατάει και τα κλειδιά του. Δεν συμπαθεί τους ψευτοκουλτουριάρηδες, τους ξερόλες και τη μουστάρδα. Δηλώνει εγωιστής, κυνικός και fan του Philip Dick.