SUPERSHOOTERS: “Black Realm”

Ποιο να είναι άραγε αυτό το μαύρο βασίλειο για το οποίο τραγουδούν οι Αθηναίοι Supershooters

Rock δυνατό, φιλικά προσκείμενο στην stonerιά, με καλή είσοδο με το “Loaded Gun”, που έχει μια απλή και κολλητική μελωδία και ανοίγει τα αυτιά μου για τη συνέχεια.

Τα φωνητικά του Γ. Νασούφη είναι αρκετά καλά και η προφορά δεν ενοχλεί (σημαντικό στοιχείο) και οι κιθάρες κάνουν καλά τη δουλειά τους.

Προσπαθούν από ότι φαίνεται να κρατηθούν μακριά από το βαρύ metal και έτσι, κάθονται πιο κοντά στις όχθες του ποταμού alternative και με κάποια solo κιθάρας σε πάνε και σε πιο hard rock καταβάσεις.

Όπως δηλώνουν οι ίδιοι, όποιος δώσει βάση θα ανακαλύψει Sabbathικά riffs και προσθέτω και εγώ, μια αίσθηση Orange Goblin.

Οι κιθάρες είναι βγαλμένες από κάποια έρημο και τα tempos ανεβοκατεβαίνουν ανάλογα με τα κέφια, κάνοντας τους να μοιάζουν κάτι σαν Engine-V (για όποιον τους θυμάται).

Άκουσε και ίσως, μάθεις την απάντηση της αρχικής ερώτησης!

Καλή αρχή, παιδιά!

449

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2111 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.