DEEP PURPLE: Δείτε απόσπασμα από το νέο τους live DVD

Στις 14 Οκτωβρίου κυκλοφορεί το “Perfect Strangers” DVD των Deep Purple, που κινείται γύρω από την τουρνέ επανένωσης τους το 1984.

Στην Μελβούρνη της Αυστραλίας είχε γίνει η μαγνητοσκόπηση και τώρα μέσω της Eagle Vision, μπορείτε να την απολαύσετε στο οικιακό σας DVD player.

01. Highway Star
02. Nobody’s Home
03. Strange Kind Of Woman
04. A Gypsy’s Kiss
05. Perfect Strangers
06. Under The Gun
07. Knocking At Your Back Door
08. Lazy (including Ian Paice drum solo)
09. Child In Time
10. Difficult To Cure
11. Jon Lord Keyboard Solo
12. Space Truckin’ (with Ritchie Blackmore guitar solo)
13. Black Night
14. Speed King
15. Smoke On The Water