Phoenix spell / In The Distance / Bad Treat / Coyotes live @ an club

Ακολουθεί δελτίο τύπου.

Στο live θα πάρουν μέρος οι Phoenix spell , μία τετραμελής αθηναίικη rock/blues μπάντα με επιρροές από folk/alternative, που έρχεται να συναρπάσει με το δικό της ξεχωριστό ήχο, κάποιες φορές ζεστό και μαλακό και κάποιες φορές σκληρό. Τη φετινή χρονιά οι Phoenix Spell ολοκλήρωσαν την ηχογράφηση του EP τους, το οποίο ήδη προμοτάρεται στη Αγγλία.
Ο λόγος τώρα για τους In The Distance. Ξεκινώντας το σωτήριο έτος 2011 από τη μαγευτική νήσο της Ζακύνθου, οι In The Distance είναι μια alternative rock μπάντα με κύριες επιρροές από τη σκηνή του Grunge/punk του ’90 μέχρι Queens of the Stone Age και Deftones. Κυκλοφόρησαν το πρώτο τους 4 track -from outer space- demo τους το 2012, και από τότε ταξιδεύουν όπου μπορούν (Αθήνα, Πάτρα, Ζάκυνθος, Κέρκυρα, Seattle) για gigs και ετοιμάζουν υλικό για το πρώτο τους EP. Όνειρο τους να ζήσουν στην έρημο μόνο με νερό και τον Josh Homme.

Bad Treat. Δε χρειάζεται να πούμε πολλά για τους Bad treat. Η τριμελής πολύπειρη μπάντα έρχεται για να τα σπάσει με electric blues διάθεση ετοιμάζοντας και το πρώτο τους album.

Coyotes.Πρόκειται για μια garage rock μπάντα που δημιουργήθηκε στο υπόγειο ενός εγκαταλελειμμένου σπιτιού στα προάστια της Αθήνας. Απαρτίζεται από 4 προβληματικά μέλη. Έρχονται για να μείνουν και να τα σπάσουν με τη grungιλα να χτυπάει κόκκινο. Το EP τους θα μείνει σπίτι γιατί θα ξεμυτίσει αρχές Οκτώβρη…

119