CONTRA LIMIT: “Four Barrels from an Island” ΕΡ

Εκείνο το νησί έχει προσβληθεί και αυτό ανεπανόρθωτα από τον ιό της ερήμου της Αριζόνα.

Νιώσαμε πριν κάμποσο καιρό να λυγάμε από τα κέφια των Uncle Boozer και μετά είδαμε και τους Contra Limit να ανοίγουν τη συναυλία των The Shrine. Είδα μέλλον. Εντύπωση ειδικά μου έκανε η άνεση του frontman τους επάνω στη σκηνή και η όμορφη stoner rock χροιά του.

Κόντρα στα όρια, οι τέσσερις Συριανοί φίλοι ήρθαν στην Αθήνα και τώρα, έχουν να μας δώσουν το πρώτο τους δείγμα, “Four Barrels from an island” ΕΡ.

Αμέσως καταλαβαίνεις ότι το ταξίδι έχει αφετηρία τους Kyuss και περνώντας από τους σταθμούς Fu Manchu και Soundgarden φτάνει στο τέρμα έχοντας φρεσκάδα και ιδέες όμορφες. Η φωνή είναι σχολής John Garcia και είναι καλού επιπέδου και πάνω από το μέσο όρο στη χώρα μας πιστεύω.

Βέβαια, καλό θα ήταν στη συνέχεια, να πειραματιστούν λίγο και να κατακτήσουν τον ήχο, βγάζοντας λίγο περισσότερη από τη δική τους προσωπικότητα πάνω του. Ακούγεται σαν να μπορούν και για αυτόν το λόγο θα το απαιτήσω.

Με τραγούδια σαν το “Winchester’s Diary” και “Sweet Gasoline” βλέπει κανείς πως υπάρχει ταλέντο στη σύνθεση stoner rock κομματιών και θα περιμένω κάτι πιο ολοκληρωμένο για να έχω και περισσότερο υλικό πάνω στο οποίο θα ελιχθώ.

Η άποψη μου για εκείνους είναι πολύ περισσότερο από θετική και τους αφήνω στη δική σας κρίση από δω και πέρα.

Καλωσήρθατε και παρακαλούμε λερώστε μας με την όμορφη σας σκόνη.

454

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2111 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.