FM: "Wildside" EP

Αυτοί οι κύριοι δεν χρειάζονται καμιά ιδιαίτερη παρουσίαση. Είναι πασίγνωστοι στο ευρύ AORκοινό εδώ και πολλά χρόνια. Και τι παραπάνω θα μπορούσε να πει κανείς για τη μοναδική, αξεπέραστη φωνή του SteveOverlandόταν τα λέει όλα από μόνη της;

Το ομώνυμο κομμάτι του EP, Wildsideδίνει την ευκαιρία στον ακροατή να έχει μια πρώτη γεύση από τον επόμενο δίσκο των FM, Metropolis, στον οποίο και θα περιληφθεί για άλλη μια φορά. Επίσης εδώ θα βρείτε μία νέα στούντιο εκδοχή του αγαπημένου των liveεμφανίσεων της μπάντας Dangerous, μια νέα ακουστική απόδοση του Doesitfeellikelove από το Toughitoutάλμπουμ και 5 liveτραγούδια ηχογραφημένα στο soldoutWinstanleyCollegeσόου τον Μάρτιο του 2009.

Όλα τα τραγούδια έχουν τη συμμετοχή του νεοσύλλεκτου κιθαρίστα JimKirkpatrick, ο οποίος δείχνει να δένει με τα παλαιά μέλη των FMτέλεια.

Προσέξτε μόνο γιατί στην πραγματικότητα τα κομμάτια του EPείναι 9 και όχι 8, όπως θα περίμενε κανείς. Υπάρχει και ένα 9o κρυμμένο κομμάτι λίγα δευτερόλεπτα μετά το τέλος του 8ου κομματιού και είναι το extendedremixversion του Wildside!

Lineup:

Φωνητικά και κιθάρες: Steve Overland,
Μπάσο: Merv Goldsworthy,
Πλήκρα: Jem Davis,
Κιθάρες: Jim Kirkpatrick,
Ντραμς: Pete Jupp.

Tracklist:

01 – Wildside (νέοκομμάτι),
02 – Dangerous (νέαστούντιοεκδοχή),
03 – Does It Feel Like Love (νέαακουστικήεκδοχή),
04 – The Dream That Died (LIVE),
05 – Hard Day In Hell (LIVE),
06 – Other Side Of Midnight (LIVE),
07 – American Girls (LIVE),
08 – Bad Luck (LIVE)

Σοφία Ρεντούμη

439