THE SILENT RAGE: Ανακοινώνουν τον νέο τους τραγουδιστή.

Ο νέος τραγουδιστής των The Silent Rage ονομάζεται Syeve Venardo. Ακολουθεί η ανακοίνωση του Group.

Αγαπητοί φίλοι,

Μετά από ένα χρόνο αναζήτησης, ο πέμπτος ‘θεριστής’ εντάχθηκε στην ‘λεγεώνα’. Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ο νέος τραγουδιστής των The Silent Rage είναι ο Steve Venardo, ευρύτερα γνωστός από την δουλειά του με μπάντες όπως Airged L’Amh, Double Square, Valet Parn ενώ στο παρελθόν έχει διατελέσει μέλος συγκροτημάτων όπως Verdict, Dream Devoid & Heathendom ανάμεσα σε άλλους.
Το ιδρυτικό μέλος και κιθαρίστας, Νίκος Σιγλίδης, σχολιάζει: “Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω πως ο Steve εντάχθηκε στις τάξεις μας. Γνωρίζοντας την δουλειά του, πάντοτε ήμουν μεγάλος οπαδός του. Ευτυχώς τώρα είναι μέλος της οικογένειας των The Silent Rage και το μόνο που μπορώ να πω, είναι πως είμαστε πραγματικά τυχεροί που τον έχουμε. Καλώς ήρθες Steve!”
O Steve Venardo προσθέτει: “Είμαι κάτι παραπάνω από χαρούμενος να είμαι μέρος της οικογένειας των The Silent Rage και πρόθυμος στην δημιουργία heavy μουσικής που θα αποτελέσει το ντεμπούτο άλμπουμ μας καθώς επίσης και την πραγματοποίηση αρκετών ζωντανών εμφανίσεων που θα ακολουθήσουν με σκοπό την προώθηση του”.
Έχουμε ήδη ξεκινήσει να δουλεύουμε πάνω στο νέο υλικό της μπάντας, το οποίο ηχεί μέχρι στιγμής λίγο πιο βαρύ σε σχέση με τις προηγούμενες κυκλοφορίες μας. Δυο νέα κομμάτια, τα “Between Harmony & Sorrow” & “Stormwarrior”, θα παρουσιαστούν ζωντανά την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013 στο Gagarin 205 στην Αθήνα, όπου θα αποτελέσουμε το opening act για τους Φινλανδούς power metal πρωτοπόρους Stratovarius, ενώ μαζί μας σε αυτή την εμφάνιση θα είναι και οι φίλοι μας, Secret Illusion.
Περισσότερες ζωντανές εμφανίσεις αναμένονται να ανακοινωθούν σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι! 

Φιλικά,a

The Silent Rage

176