GOTTHARD: “Need to Believe”

Νέο άλμπουμ για τους Ελβετούς hard rockers με τον συμβουλευτικό… τίτλο “Need to Believe”. To ένατο στούντιο άλμπουμ των GOTTHARD αρχίζει με το εκπληκτικό “Shangri la” σε ρυθμούς “Perfect Stranger”(Deep Purple) με ρεφρέν που μόνο οι Ελβετοί ξέρουν να γράφουν και συνεχίζει με τα πολύ καλά “Unspoken Word” και “Need to Believe” που συνοδεύεται με ένα υπέροχο σόλο.

Ακολουθεί το βαρετό “Unconditional Faith” και έπεται το εμπνευσμένο “I don’t Mind”. Στη συνέχεια το άλμπουμ ρίχνει αρκετά τις στροφές και η μπαλάντα “Don’t Let me Down” αποτελεί το πιο εμπορικό τραγούδι της μπάντας. Τα μελωδικά και heavy “Right From Wrong” και “I Know, You Know” βάζουν την μεγαλοπρεπή hard rock σφραγίδα των GOTTHARD και με το φοβερό “Rebel Soul” αποδεικνύουν πόσο καλή και έμπειρη μπάντα είναι. Το κλείσιμο γίνεται με την θαυμάσια μπαλάντα “Tears To Cry” με ένα ρεφρέν που σκοτώνει. Στην ειδική έκδοση το “Need To Believe” για την Ιαπωνία περιέχει και το συμπαθητικό κομμάτι “A’int Enough”.

Συνολικά έχουμε να κάνουμε με ένα κλασσικό GOTTHARD άλμπουμ με τις αρκετά καλές hard rock στιγμές του και με δύο μπαλάντες που θα κάνουν πολλά κοριτσάκια να κλάψουν…


436