DYNAZTY: "Bring The Tunder"

Η καινούργια αποκάλυψη της Σουηδικής hard rock σκηνής ονομάζεται DYNAZTY. Οι Σουηδοί φτιάχτηκαν το 2008 και το ντεμπούτο τους τιτλοφορείται “Bring The Tunder” και περιέχει έντεκα θαυμάσια τραγούδια γεμάτο φρεσκάδα διαποτισμένα από ατόφια hard rock και metal διάθεση.

Οι ηχογραφήσεις έγιναν στα περίφημα Polar Studios της Στοκχόλμης με παραγωγό τον Chris Laney οπότε το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο.

Ακούστε τα καταπληκτικά “Take me Down“, “Adrenaline“, “Lights Out” και το ομώνυμο κομμάτι του δίσκου για να κατάλαβετε ότι οι Dynazty θα είναι το επόμενο μεγάλο γκρουπ από την Σκανδιναβία στο χώρο του hard rock. Oι κιθάρες είναι το μεγάλο ατού της μπάντας αφού οι Rob Love (Zan Clan) και John Berg (Sharp) αναδεικύουν το πλούσιο ταλέντο τους χωρίς να καταφεύγουν σε φτηνούς εντυπωσιασμούς και με οδηγό το άριστο και μελωδικό παίξιμο τους αναδεικνύουν ποιοτικά όλες τις συνθέσεις του άλμπουμ.

Να μην ξεχάσουμε να κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά στον τρομερό τργουδιστή της μπάντας τον Nils Molin ο οποίος με τις ερμηνείες το απογειώνει τα τραγούδια ενώ στο μέλλον πρέπει να περιμένουμε μεγάλα πράματα.

455