Νεο video και Ελληνική περιοδεία για τους Tardive Dyskinesia

Λίγες μέρες πριν την έναρξη της πρώτης τους Ελληνικής περιοδείας, οι Tardive Dyskinesia παρουσιάζουν ένα video για το “We, The Cancer” από την τελευταία τους δισκογραφική δουλειά “Static Apathy In Forward”, ηχογραφημένο και κινηματογραφημένο ζωντανά τον περασμένο Οκτώβριο στους εξωτερικούς χώρους του Studio 213.

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου @ Πολιτιστικές Απόπειρες, Νέα Μάκρη Αττικής με τους Universe217, Progress Of Inhumanity, Afformance, Revenge Of The Giant Face
Facebook event

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου @ Boxx Live Stage, Γιάννενα στα πλαίσια του Modern Music School Festival
Facebook event 

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου @ Κεντρική Πλατεία, Τρίκαλα με τους Veil, Noir
Facebook event 

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου @ Eightball Club, Θεσσαλονίκη με τους Stereo Animal, Wreckage, Kin Beneath Chorus
Facebook event 

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου @ Stage Club, Λάρισα με τους Gallow Tree, Exekuter, Dawn Of Sorrow

Κυριακή 24 Μαρτίου @ Εν Πλω, Αγρίνιο στα πλαίσια του Meltweekend Festival Vol. III με τους The Shiver (it), Abyss Of Bleeding Souls κ.α. 
Facebook event 

Γεννημένοι από τις στάχτες των Override, οι Tardive Dyskinesia καταπιάστηκαν με τις πιο φρέσκες εκδοχές του progressive metal, μπλέκοντας την νεόκοπη ακόμη math/experimental metal τεχνοτροπία με την ιδιαίτερή τους μουσική ιδιοσυγκρασία. Μέσα σε 9 χρόνια ενεργούς παρουσίας, κυκλοφόρησαν 2 σαρωτικούς δίσκους (από την Venerate Industries και την Ιταλική Coroner Records) και έπαιξαν σε αμέτρητα lives σε Ελλάδα και Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων εμφανίσεων στο πλάι μερικών από τα μεγαλύτερα ονόματα της extreme/progressive metal/hardcore σκηνής (ευρωπαϊκή περιοδεία στο πλάι των Pro-Pain, support σε Meshuggah και The Dillinger Escape Plan).
Με τον τρίτο τους δίσκο “Static Apathy In Fast Forward” που κυκλοφορεί από την Catch The Soap Productions, αναπτύσσουν περαιτέρω τον προσωπικό τους ήχο σε νέες κατευθύνσεις, πατώντας ταυτόχρονα στα δυνατότερα τους στοιχεία: σαρωτικά riffs και καταιγιστικά πολυρυθμικά μέρη εναλλάσσονται ραγδαία με ατμοσφαιρικά περάσματα. Με έμφαση στη μελωδικότητα, την ενέργεια και το ισχυρό songwriting κυκλοφορούν τον πιο ώριμο, άμεσο και πιο δυνατό δίσκο της μουσικής πορείας τους.

Links
www.facebook.com/tardivedyskinesiaband | tardivedyskinesia.bandcamp.com
www.youtube.com/TARDIVETUBE | soundcloud.com/tardivedyskinesia
www.ctsprods.com | www.pandorasboxbooking.eu | www.spreadingdysphoria.bigcartel.com 

181