Vision of Atlantis: Live στην Αθήνα!

H Metal Attack Cyprus παρουσιάζει:

Visions of Atlantis
Meden Agan
The Silent Wedding
Scars Of Tears

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012
Κύτταρο, Αθήνα

Ώρα Έναρξης: 19:30μμ (Οι Πόρτες ανοίγουν 19:00)
Είσοδος: 12€

Για ΠΡΩΤΗ φορά στην Ελλάδα οι Αυστριακοί metallers Visions Of Atlantis με front woman την υπέροχη Ελληνίδα MAXI NIL επισκέπτονται την χώρα μας και δηλώνουν πολύ ενθουσιασμένοι που θα εμφανιστούν μπροστά στο Ελληνικό κοινό που τόσο επιθυμούσαν εδώ και καιρό.

Ύστερα από την τελευταία περιοδεία τους με τους Rhapsody Οf Fire και τις συμμετοχές τους στα μεγαλύτερα festivals της Ευρώπης όπως Wacken Open Air, Masters of Rock, Nova Rock κ.α., έρχονται επιτέλους στην χώρα μας για ένα μοναδικό show στο οποίο θα πάρουμε και μια μικρή γεύση του πέμπτου album τους ETHERA, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2013 από την Napalm Records.

Το Ελληνικό κοινό θα έχει την δυνατότητα να απολαύσει ύστερα από πολλά χρόνια την Ελληνίδα Maxi Nil η οποία μας έλειψε από την Ελληνική σκηνή όμως για καλό σκοπό μιας και είναι η μόνη Ελληνίδα  τραγουδίστρια η οποία κάνει καριέρα στο εξωτερικό ανάμεσα σε τεράστια ονόματα της metal σκηνής .



Ύστερα από τα μεγάλα support της μπάντας σε Tarja και Epica και απευθείας από το Βέλγιο τον Οκτώβρη στο Metal Female Voices fest παρέα με Arch Enemy, Epica, Lacuna Coil, Xandria, Delain κ.α., οι Meden Agan ως supporting act σε αυτό το live δηλώνουν πως θα μας  παρουσιάσουν ακυκλοφόρητο υλικό από τον τρίτο επερχόμενο δίσκο τους  όπως επίσης και γνώριμα κομμάτια σε όλους μας από το Erevos Aenaon.



Οι Αθηναίοι The Silent Wedding θα βρίσκονται και αυτοί στο κύτταρο οπού θα παρουσιάσουν live κομμάτια από τον επερχόμενο δίσκο μετά από αρκετό καιρό απουσίας τους από την Αθηναϊκή σκηνή. Ύστερα από εμφανίσεις σε διάφορα festivals σε Κύπρο, Σέρρες κτλ επόμενος σταθμός για αυτούς η Αθήνα.



Για πρώτη φορά στην Αθήνα ένα opening act όπου μόνο καλές εντυπώσεις έρχεται να αφήσει. Οι Scars Of Tears, η μπάντα από την Καστοριά που έχει κυκλοφορήσει το μελωδικό κομμάτι Out Of My Memories και την μπαλάντα με το όνομα Broken Glass. Ένα support που έρχεται με σκοπό να ζεστάνει το κοινό! Προηγούμενος σταθμός τους, η Anneke van Giersbergen στην Θεσσαλονίκη.

146